Nu solliciteren

Stagiair(e) videobewerking gezocht bij dit bedrijf!

Functie Stagiair(e) videobewerking
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwkuijk
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 350
Salaris opmerking HBO'ers €350,00 en voor MBO'ers €250,00
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf gaan we hard. Momenteel zijn wij, onder andere doordat we wereldwijd opereren, de grootste motorkledingspecialist van Nederland. Onze ambities zijn groot, dus om deze groei verder te kunnen faciliteren willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste stagiair(e) Videobewerking.

Werkzaamheden

Wat ga je zoal doen?

Als stagiair(e) videobewerking krijg je bij dit bedrijf ontzettend veel vrijheid. Je bent verantwoordelijk voor de indeling van je eigen dag. Natuurlijk krijg je hierbij richtlijnen en hulp van de design manager, maar eigen inbreng is van groot belang. Je denkt zelf mee in diverse processen en bent hierbij ook verantwoordelijk voor de uitvoering. Je bent bezig met het bedenken van campagnes, het maken van aftermovies tot aan het implementeren van diverse animaties. Je zal hierbij van A tot Z alles leren. Binnen al jouw werkzaamheden krijg je de vrijheid om je eigen creativiteit en zelfstandigheid aan te tonen.

Tijdens je stage zal je veel leren over vormgeving, eCommerce, (online) marketing en communicatie. Daarnaast is er ruimte om te zoeken naar een opdracht die aansluit bij wat jij graag wilt leren en die de afdeling design naar een hoger niveau weet te tillen. Ongetwijfeld dat je binnen onze werkzaamheden iets kunt vinden wat bij jouw wensen (en die van je opleiding) aansluit!

Daarnaast houd jij je bezig met :

Gewenste profiel

Jouw profiel

Als stagiair(e) videobewerking weet jij precies wat je wilt en hoe je dat wilt bereiken. Je bent koppig, nieuwsgierig, enthousiast en bovenal zelfstandig. Hierdoor kan jij goed en accuraat aan de slag en weet jij van alle nieuwe content iets gaafs te maken. Je haalt energie uit het zien van toffe resultaten en wilt deze maar al te graag gebruiken op bijvoorbeeld onze website of in nieuwe campagnes. Verder verwachten we dat je denkt in oplossingen, flexibel bent en een proactieve houding hebt.

Je volgt een hbo opleiding en hebt hierin al enige ervaring opgedaan met de volgende onderwerpen:

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf krijg je een eigen werkplek in een gloednieuw en modern kantoor. We werken in een jong, gezellig en dynamisch team en houden van een lolletje op zijn tijd. Medewerkers van dit bedrijf zijn gedreven en gemotiveerd om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De werksfeer is prettig en open en de organisatiestructuur is zeer plat te noemen met korte interne lijnen.

Daarnaast bieden wij:

Interesse?

Ben jij de stagiair(e) videobewerking die wij zoeken en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv en motivatie naar lieneke.jong@chromeburner.com. Voor meer informatie over de functie of voor andere vragen bel of Whatsapp je met Lieneke Jong, HR Assistent, +316 288 94 406.

Chromeburner

Ons bedrijf is een internationale handelsorganisatie in de motorbranche; motorkleding, helmen en accessoires. In 4 jaar tijd zijn we een top 5 speler in Europa geworden voor diverse merken welke we voeren. Onze ambitie is om de grootste speler in Europa te worden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022