Nu solliciteren

Uitdagende Software Development stage MBO/HBO in Almere

Functie Software Developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Almere
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg bedenken wij een constructie om je tegemoet te komen voor je werkzaamheden.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kom jij werken bij één van de snelstgroeiende agencies van Nederland?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze designers en developers die het team van dit bedrijf komen versterken. Wij zijn gek op ons werk en dit laten we graag zien. Met een team van jonge professionals staan wij elke dag voor de klant klaar. Wij krijgen het warm van technische innovatie, stijgende cijfers en tevreden klanten.

Lees snel verder en solliciteer direct!

Werkzaamheden

Als (WordPress) developer werk je aan het ontwikkelen van hoogstaande websites die goed presteren en er professioneel uitzien. Als (WordPress) developer kan jij je weg vinden in de wereld van het web. Denk hierbij aan; Javascript, HTML, CSS, jQuery, ReactJS en PHP. Je gaat ons ondersteunen bij bestaande en nieuwe projecten en krijgt hierin veel hulp om jouw skills verder te ontwikkelen. Je gaat werken met echte klantcases zodat je tijdens je stage ook al een uitgebreid portfolio opbouwt.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je zit in het mooiste kantoorpand van Almere dichtbij het centraal station. Mocht je ergens niet uitkomen of heb je bij sommige dingen af en toe meer ondersteuning nodig is dat geen probleem. Wij zijn met een team die je constant willen en kunnen helpen met je groeiambities. Ook de koffie en de lunch worden voor je verzorgd. Je hoeft alleen maar je best te doen en dan doen wij de rest voor je.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022