Nu solliciteren

Uitdagende HR stage bij dit bedrijf!

Functie Human Resources medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor het groeiende team van dit bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste, pro-actieve stagiair die de HR-manager komt versterken!

Tijdens deze HR stage krijg je de unieke kans om volledig mee te draaien in het team van dit bedrijf. Je hebt een afwisselende rol, je ondersteunt de HR-manager en houdt je voornamelijk bezig met de co├Ârdinatie van het werving- en selectieproces, hebt veel contact met sollicitanten en wordt betrokken bij het organiseren van verschillende trainingen. Je werkt nauw samen met andere teams binnen dit bedrijf. Al met al een leuke, uitdagende meewerkstage waar je zelfstandig aan de slag gaat en veel eigen verantwoordelijkheid krijgt!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lijkt het jou leuk om stage te komen lopen bij ons? Solliciteer dan nu! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Flagship Amsterdam

Flagship Amsterdam is het kindje van drie ondernemers, Eduke, Rasmus en Raimon. Samen bezitten zij 31 prachtige en 100% elektrische boten. Ze waren het zat met de onpersoonlijke audio-tours, grote glazen boten en massa toerisme. De mannen willen meer aandacht voor de klant, mooie en persoonlijke verhalen, meer aandacht voor gastvrijheid en drankjes aan boord! Daarnaast een leuk jong team, wie elke dag weer opnieuw klaar staan om onze gasten een leuke dag te bezorgen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022