Nu solliciteren

Developer internship (front/back/full) bij het brutaalste bureau van NL

Functie Front-end / back-end Developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leusden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Er is stagevergoeding o.b.v. je ervaring en opleidingsniveau
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een stage waarin je je verder kan ontwikkelen op het gebied van websites, webshops, apps en back-end development? Dat komt goed uit. Team dit bedrijf is opzoek naar gemotiveerde stagiaires die niet bang zijn voor een uitdaging en houden van gezelligheid. Sluit jij aan?

Werkzaamheden

Je vindt het een uitdaging om een goed werkende website of webapp op te leveren en houdt daarbij rekening met alle belangrijke aspecten. Van gestructureerde code gaan je mondhoeken omhoog en je vindt het tof om in een gezellig team samen te werken en af en toe een game te spelen. 

Jij doet:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Onze laatste vakantie was naar een super luxe villa waar we 5 dagen gewerkt en gechilled hebben. Werken van 9 tot 3 en daarna in de jacuzzi, zwemmen, bbqen en potjes gamen!

Interly

Interly staat voor daadkracht, passie, innovatie en bovenal no-nonsense. Geen gouden bergen, gewoon waar het op staat. Één ding is zeker; wij gaan als één team de strijd aan voor onze opdrachtgevers. Klanten kiezen voor ons door onze rebelse mindset en eindeloze energie. De resultaten liegen er ook niet om, we draaien gemiddeld 250 projecten per jaar en klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9! Vanuit onze prachtige werkplek in Leusden maken we vele ondernemers zeer tevreden met onze diensten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022