Intern @ dit bedrijf (Funded FoodTech Startup) in Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 26 weken 28 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 500 per maand
    tbd
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een snel groeiende food-delivery startup gevestigd in Amsterdam. We hebben recentelijk  investering gekregen van een groot wereldwijd VC bedrijf en zijn op zoek naar talent. We zoeken enthousiaste interns voor ons operations team met dezelfde visie als wij: Mensen weer te verbinden met hun eten en met elkaar !

Werkzaamheden

We zijn op zoek naar mensen die graag hun handen uit de mouwen steken en met toewijding te werk gaan om onze dagelijkse operatie in goede banen te leiden. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor o.a. Operatie in de keuken, logistiek, duurzame verpakkingen, menu ontwikkeling.

Gewenste profiel

Je bent een systeemdenker, kan goed overzicht houden en weet altijd het hoofd koel te houden in chaotische situaties. Je bent goed in het oplossen van inefficiënties in processen en vind het leuk om met verbeterde processen, de productiviteit van het proces te verhogen.\

Alhoewel het belangrijkst is dat je volledig in taken duikt in het hele bedrijf (niet alleen operations) en van de mogelijkheid gebruik maakt om veel te leren van een snel groeiend bedrijf, zou het leuk zijn als je affiniteit hebt met de F\&B industrie en gepassioneerd bent over eten, kwaliteit van eten en de voedselproductie.

Wat bieden wij

We werken in een state-of-the-art keuken in Amsterdam-Zuid at stadionplein. Als we niet in de keuken zijn krijg je de kans om vanuit Edge workspaces te werken, een vlaggenschip gebouw dat sustainability, gezondheid en welzijn combineert. 

Heerlijk eten op je scherm, aan je vingertoppen en in je buik ten alle tijden.

Je krijgt de kans om samen te werken met de oprichters, die veel ervaring hebben op het gebied van het laten groeien van e-commerce platformen, online communicatie en de internationale food-franchise markt. 

Je zult elke dag met het hele team op zaken duiken omtrent het groeien van een jong bedrijf en daardoor kan je dus veel leren over het neerzetten van een start-up. Dit gaat gepaard met de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf. 

Voor uitstekende geïnteresseerde kunnen we ook praten over lange-termijn rollen in plaats van alleen een stage, om mee te kunnen groeien met het bedrijf.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Food & Beverages
  • Micro (1-9)
  • Amsterdam, Nederland