Nu solliciteren

Uitdagende HR meewerkstage bij een dynamisch bedrijf in Voorthuizen

Functie HR meewerkstage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Voorthuizen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Geen dag is hetzelfde op de HR-afdeling bij ons! Houd jij de ballen hoog in onze groeiende organisatie, maar weet jij ook de rust te bewaren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons is de HR-afdeling verder aan het professionaliseren en jouw frisse blik komt daarbij goed van pas. Als HR-stagiair ben je volwaardig lid van de afdeling en ben je vraagbaak voor medewerkers en leidinggevende voor alle uiteenlopende vragen.

Werkzaamheden

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieus, snelgroeiend familiebedrijf. Ons geheim? Een sterk team van professionals met dezelfde visie. We doen niet alleen wat de klant van ons vraagt, maar doen net een stapje extra. Een greep uit onze klanten: Coca-Cola, BP, La Place, de Bijenkorf, Domino’s Pizza en Bakker Bart. We werken voor veel uiteenlopende opdrachtgevers: horecagelegenheden, ziekenhuizen, tankstations, bakkerijen, ijssalons en bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

’s Ochtends kom je binnen en je begint de dag met een bakje koffie. Je checkt je mailbox en je agenda voor vandaag. Eén van de leidinggevende heeft gevraagd of jij een contract kunt opstellen voor een medewerker die binnenkort start. Je stelt het contract op, bespreekt het met je collega en zorgt er daarna voor dat het contract richting de nieuwe collega gaat. Daarna werk je je mail bij en verwerk je de ziek- en herstelmeldingen in het systeem en zet acties hierop uit.

Je ziet dat het alweer lunchtijd is. Je rond je werkzaamheden af en je gaat met je collega’s lunchen in de kantine of op ons lekkere terras. Na de lunch heb je een overleg gepland staan om te kijken hoe we de dossiervorming verder kunnen digitaliseren. Jij neemt hierin de lead. Na het overleg ga je vol enthousiasme aan de slag. Je maakt nog even een studieovereenkomst en neemt contact op met je collega of hij/zij binnenkort nog op kantoor is en zo niet, dan mail je de studieovereenkomst om te laten ondertekenen. De dag is alweer bijna voorbij. Je checkt nog even of alle belangrijke dingen zijn weggewerkt en je sluit af. Morgen weer een dag.

Gewenste profiel

Wat zoeken wij?

Wat bieden wij

Wat mag je van ons verwachten?

Marlous is HR Medewerker en jouw eerste aanspreekpunt. Samen met Bianca, HR Manager a.i., vormen zij op dit moment de HR-afdeling. Zij zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling en alle uiteenlopende HR vragen. Jij wordt hier volwaardig onderdeel van.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022