Nu solliciteren

Uitdagende stage bij een Betaald Voetbalorganisatie

Functie Stagiair(e) Kidsclub
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Breda
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking n.v.t.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een veelzijdige stage waarin je een kijkje kan nemen achter de schermen bij een betaald voetbalorganisatie? Kom dan stagelopen bij de Kidsclub van dit bedrijf: Young Yellow Army (YYA)! Je draait mee met de dagelijkse organisatie en aansturing van de YYA, je maakt kennis met de dynamiek van een BVO en levert zo een belangrijke bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen.

Elk jaar organiseert de Young Yellow Army de allerleukste activiteiten en evenementen voor kinderen van 0 tot 18 jaar oud. Zo krijgen de kinderen al op jonge leeftijd het échte dit bedrijf -gevoel mee, denk hierbij bijvoorbeeld aan een heus dit bedrijf: Voetbaltoernooi, lasergamen in het stadion, het bezoeken van (uit)wedstrijden en een workshop ‘hoe word ik een echte NAC-supporter’.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) met het volgende profiel:

Wat bieden wij

Stagelopen bij dit bedrijf betekent werken en leren in een uitdagende omgeving in een team met jonge professionals. De club biedt een veelzijdige stage bij de Kidsclub waarin marketing, communicatie, evenementorganisatie en commercie centraal staan. Kortom een veelzijdige stage met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatieven. En je kunt natuurlijk alle wedstrijden van dit bedrijf bijwonen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022