Uitdagende hbo recruitment stage in Rotterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 26 weken 16 - 32 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Bespreking tijdens het sollicitatie gesprek
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een detacheringsbureau die onderwijsprofessionals en scholen samenbrengt. Dit bedrijf staat voor het zien van ontwikkelingskansen en mogelijkheden van iedereen die in het onderwijs aan de slag wilt. Iemand in zijn of haar kracht zetten met de daarbij behorende coaching is 1 van de belangrijkste uitgangspunten van dit bedrijf. De lange termijn verbinding aangaan met potentiële kandidaten en opdrachtgevers (scholen) door middel van aan het gesprek aan te gaan en te luisteren naar de wensen en behoeften.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bij dit bedrijf bestaan uit taken die te maken hebben het rekruteren van potentiële leerkrachten voor in het onderwijs. Je gaat aan de slag in het recruitmentsysteem, hebt gesprekken met potentiële kandidaten en opdrachtgevers, woont intakegesprekken bij, sparren met collega’s en leert een echte professional te worden. Door het uit uitvoeren van de eerder genoemde werkzaamheden krijg je de mogelijkheid om verschillende competenties te ontwikkelen, zoals: mondelinge communicatie, schakelen, schriftelijke communicatie, verbinden en proactieve werkhouding.

Gewenste profiel

communicatie, schakelen, verbinden en een proactieve werkhouding

Wat bieden wij

Naast het groeien op werkgebied, groei je ook enorm op persoonlijk vlak. Dit bedrijf neemt echt de tijd om te kijken naar wie jij bent. Op stage krijg je de tijd om aan school te werken. Het is een stage waarbij je snel veel verantwoordelijkheden krijgt. Je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Rotterdam, Nederland