Category specialist & SEO marketeer stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 400 per maand
Taakomschrijving

Bij dit bedrijf gaan we hard, momenteel zijn wij, onder andere doordat we wereldwijd opereren, de grootste motorkleding specialist van Nederland. Onze ambities zijn groot, dus om deze groei verder te kunnen faciliteren willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste stagiair(e) Category Management Specialist.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) Category Management Specialist ben jij verantwoordelijk voor de complete product groep (e.g. helmets) van dit bedrijf. Het is jouw opgave om deze categorie in zo’n sterk mogelijk daglicht te zetten, met als doel het behouden en uitbouwen van onze stijgende marktpositie.

Dit alles bij elkaar is een brede taak waar jij van de inkoop tot aan de verkoop (het gehele verticale proces) van alle producten in deze categorie invloed op hebt. Denk hierbij aan het assortimentsbeheer, SEO marketingactiviteiten, signaleren van trends en zoeken naar nieuwe kansen. Dit alles hoef je niet alleen te doen, je gaat dit samen met de contentmanager en je naaste collega’s realiseren.

Jouw werkzaamheden bevatten onder andere:

SEO optimalisatie van jouw categorie, denk aan, Attribute landingpages, Categorie teksten, Keyword onderzoek, alles om jouw categorie online nog beter te laten presteren.

Het schrijven van Blogs.

Het verbeteren, uitbreiden of opzetten van informatieve/inspireerende paginas op de website.

Product verrijking / optimalisatie (denk aan attributen, teksten & afbeeldingen).

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er ruimte voor de inbreng van een eigen stageopdracht/onderzoek. Ongetwijfeld dat je binnen onze werkzaamheden iets kunt vinden dat bij jouw wensen (en die van je opleiding) aansluit!

Gewenste profiel

Je bent een enthousiaste, leergierige hbo-student met affiniteit voor content management en ook een stukje marketing. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag en je beschikt over analytisch vermogen. Gedurende jouw werkdag ga je planmatig en secuur te werk. Met het schrijven van diverse blogs komen jouw mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden goed naar boven. Je bent zowel goed in woord als geschrift in de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast ben je pro-actief, energiek, georganiseerd en flexibel. Maar vooral heb je er ontzettend veel zin in om in het echte werkveld aan de slag te gaan.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf krijg je een eigen werkplek in een gloednieuw en modern kantoor. We werken in een jong, gezellig en dynamisch team en houden van een lolletje op zijn tijd. Medewerkers van dit bedrijf zijn gedreven en gemotiveerd om het bedrijf naar een hoger plan te tillen. De werksfeer is prettig en open en de organisatiestructuur is zeer plat te noemen met korte interne lijnen.

Daarnaast bieden wij:

Een lekkere stagevergoeding;

Gezellige vrijdagmiddagborrels;

Een sportruimte waar je jezelf voor en na het werk kan uitleven;

Vier keer per week personal kettlebell trainingen;

Verschillende teamuitjes;

Volop mogelijkheden om na je stage bij dit bedrijf te blijven werken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Detailhandel / Groothandel / Import-Export
  • Middelgroot (50-249)
  • Nieuwkuijk, Nederland