Nu solliciteren

Zoek jij een vette stageplek in de food in Enschede? (meewerk stage)

Functie Commercieel / Marketing / Multi Media
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Enschede, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juli 2023
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij ons werk je mee in een ambitieus, internationaal georiënteerd team. Je zal zien hoe wij de food-markt bewerken, en hoe wij nieuwe kansen creëren met onze eigen productlijnen. Bij ILG en onze groothandelsketen houden we van een no-nonsense aanpak, maar ook van nieuwe uitdagingen. Regelmatig hebben we behoefte aan ondersteuning van off- en online campagnes. Maar we hebben ook opdrachten in de richting van content-management en leadgenaratie. Kortom, wij bieden voor jouw werkstage een dynamische en leerzame plek voor minimaal 2 maand!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je geïnteresseerd in een stage waar je kennis maakt met alle aspecten van het marketingvak? Stuur een CV, korte introductie en vertel wat je voor je stage zoekt.

Bedrijfspresentatie

ILG Food Group

INGREDIËNTEN VOOR DE HORECA MET EEN EXCELLENTE SMAAK
Bij ILG Food Group gaan wij tot de oorsprong. Onze producten zijn ambachtelijk geproduceerd en puur van smaak. Van Griekse olijven tot oer-Hollandse fritessaus. En van Italiaanse Romatomaten tot wijnen van beroemde wijnhuizen. Enkel de meest smaakvolle ingrediënten en de beste producten worden geselecteerd.

Wij kennen de wensen van de sector en spelen hier proactief op in. De roots van ILG liggen dan ook in de horeca. Van een lokale horecaonderneming is het bedrijf uitgegroeid tot internationale speler op de food-markt. Wij garanderen een breed assortiment aan food en non-food producten voor elke professionele keuken.

Met de Horeca Groothandel MELEDI beschikt ILG over een snelgroeiende keten. Er zijn inmiddels 13 vestigingen waar het beste uit de horeca wordt aangeboden tegen een hele scherpe prijs.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2023