Nu solliciteren

Uitdagende stage Juridisch Administratief Dienstverlener in Nijmegen

Functie Administratief medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Nijmegen
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende stage op het gebied van juridische administratie? Dan is dit bedrijf in Nijmegen op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Als stagiair bij Hekkelman zorg jij er o.a. voor dat alle benodigde gegevens (vanaf het begin) goed in het systeem worden ingevoerd, zodat de vervolgstappen soepel kunnen verlopen. Daarnaast zorg je voor een correcte archivering van afgehandelde dossiers. Ook zul je je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

Gewenste profiel

We zien graag in je dat je secuur, doortastend, flexibel en meedenkend bent. Je maakt je nieuwe programma’s snel eigen en vindt het daarnaast leuk om incidenteel ondersteunende werkzaamheden te verrichten bij de receptie of het secretariaat. De kwaliteiten die jij meebrengt zijn onder meer verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid. Je ondersteunt collega’s graag en bent flexibel. Je kunt je staande houden in een hectische werkomgeving en beschikt over goede computervaardigheden.

Wat bieden wij

Met passie, gedrevenheid en een continu streven naar kwaliteit werken wij in teams aan pragmatische oplossingen voor onze cliënten. In een inspirerende omgeving kun jij je tijdens je studie verder ontwikkelen en kennis maken met het werkveld. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw kwaliteiten en kansen te benutten; wij bieden de hulp die je daarbij nodig hebt. Je ontvangt daarnaast tevens een stagevergoeding van € 350 per 4 weken bij een fulltime stage (bij een parttime stage ontvang je de vergoeding naar rato).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022