Nu solliciteren

Dit bedrijf zoekt enthousiaste (online) marketing/ sales stagiairs in Naarden!

Functie (online)marketing/ sale stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Naarden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking • MBO BOL: €300,- bruto per maand; • HBO: €350,- bruto per maand; • WO: €375,- bruto per maand.
Stagevergoeding € 300 - 375
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij commercieel ingesteld, word je enthousiast van het verkopen van producten aan klanten en is sales helemaal jouw ding? Dan hebben wij zeker een leuke stage voor jou! Tijdens een sales stage bij dit bedrijf word jij deel van het sales team en samen met hen streef jij naar het behalen van onze ambitieuze doelen.

Tijdens je stage leer je hoe je echt impact kan maken bij onze klanten. Onze klanten zijn erg divers en wisselen van particulier tot zakelijk. Je leert hoe je de wensen en behoeften van de klant kan achterhalen, hoe je de klanten het best kan adviseren, welke gesprekstechnieken je op welke momenten kan toepassen en wat er allemaal bij komt kijken om een enthousiasmerende en overtuigende sales pitch te maken.

Er komt tijdens jouw sales stage bij dit bedrijf ook een stukje marketing en communicatie aan bod. Marketing en sales gaan hand in hand bij dit bedrijf.

Werkzaamheden

Hoe ziet jouw stage in het sales team eruit?

Het helpen en adviseren van (potentiële) klanten in de showroom, en het bellen en mailen naar deze klanten voor de follow-up, zijn vaste onderdelen van jouw stage. Daarnaast is er alle ruimte om aan de slag te gaan met onderdelen van het salesproces die jij interessant vindt en jezelf in wil ontwikkelen.

Er wordt binnen dit bedrijf nauw samengewerkt tussen alle teams. Het marketingteam werkt elke dag hard voor het informeren en enthousiasmeren van potentiële nieuwe klanten. Is er een klant geïnteresseerd? Dan komen ze bij jullie, het sales team, uit. Jullie bellen deze opdrachtgevers vervolgens op en maken hen nog enthousiaster met jullie enthousiasmerende en overtuigende sales pitch.

Als stagiair(e) ben je bij ons een volwaardig teamlid. Er is weinig hiërarchie en de lijntjes bij dit bedrijf zijn kort.

Gewenste profiel

Klinkt goed? Dan hebben we deze kennis en kwaliteiten van jou nodig!

Wat bieden wij

En… wat zit er nog meer voor jou in?

Bij dit bedrijf krijg je de kans om jezelf door te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt en is er een mooie balans tussen zelfstandig werken en teamwork. Je werkt met gedreven, leuke en behulpzame collega’s. Verder:

Hou je van korte lijnen, werken in een dynamisch bedrijf en past de term work hard play hard jou als geen ander? Dan zoeken wij jou!

Skygate levert high-end stalen binnendeuren van de beste kwaliteit. Deze handgemaakte deuren geven elk interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling

Een stalen binnendeur is een absolute eye-catcher in ieder interieur en geeft een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan elke ruimte. Skygate Stalen Binnendeuren zijn uitermate geschikt om meer licht in een ruimte te creëren. Wij bieden onze klanten zowel betaalbaarheid als maximale creatieve vrijheid als het gaat om stalen taats- en schuifdeuren en vaste panelen. Elke combinatie is mogelijk.

Ben je enthousiast en wil je dit avontuur aan gaan?

Solliciteer dan en laat je gegevens achter! Nog vragen? Ik help je graag verder. Je kan me bereiken via: 085 027 0064 / annemarleen@skygate.nl

Ons sollicitatieproces:

Skygate

Skygate levert high-end stalen binnendeuren van de beste kwaliteit. Deze handgemaakte deuren geven elk interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023