Aangeboden meeloop stage - Systeembeheerder in Heiloo

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 9 - 22 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wij zijn een natuurorganisatie die zich al 85 jaar inzet voor bescherming en behoud van natuur, waardevolle landschappen en cultuurhistorisch erfgoed in Noord-Holland. Dat doen we in onze 97 natuurgebieden, door natuur aan te kopen en te beheren, met hulp van ruim 33.000 donateurs, vrijwilligers en sponsors. Met onze zakelijke dienstverlening Natuurlijke Zaken voeren wij veel opdrachten uit en werken we aan een duurzame leefomgeving voor mensen en dieren. Samen maken we Noord-Holland mooier!

Het Flevo-landschap heeft 33 natuurgebieden met ruim 5.100 hectare natuur in eigendom, verdeeld over drie regio’s: Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland. Bekende terreinen zijn onder meer UNESCO Werelderfgoed Schokland, Natuurpark Lelystad en Natura 2000-gebied de Lepelaarplassen (één van de kerngebieden van Nationaal Park Nieuw Land).

LandschappenNL is het samenwerkingsverband van 20 provinciale landschapsorganisaties. We behartigen de gezamenlijke belangen op provinciaal, nationaal en Europees niveau. We bundelen aandacht en inspanningen in landelijke projecten en vormen daarmee een krachtig netwerk. Om een grotere bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van landschap, natuur en erfgoed in Nederland én om de betrokkenheid van burgers te vergroten.

Op het vlak van ICT werken wij samen onder de noemer ‘Je natuurlijke werkplek’. Deze samenwerking is geënt op uniformering van het ICT Landschap, kennisdeling en duurzaamheid.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van onze werkplekken. Je bent bezig met het verstrekken van computercapaciteit, toegangscodes en rechten aan gebruikers. Ook ben je verantwoordelijk voor het installeren en koppelen van hardware op of aan het netwerk en het controleren van de werking. Compliance en beveiliging vormen een integraal onderdeel van je aandachtsgebied.

Gewenste profiel

Je bent toegankelijk en enthousiast! Voor een interne storing of probleem schiet jij niet in de stress, maar denk je graag mee met je collega’s, kom je met een goede oplossing en weet jij een boodschap goed over te brengen. Je bent kritisch aangelegd, durft je mening te geven

Wat bieden wij

We bieden je een informele en dynamische werkomgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, met veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Stichting Landschap Noord-Holland

Stichting Landschap Noord-Holland

Samen maken we Noord-Holland mooier !

Van de immer bewegende Wadden tot het door mensen handen gemaakte polderland. En van ruige duinen tot de historische buitenplaatsen en boerenerven. Noord-Holland heeft het allemaal. En ook nog eens op steenworp afstand van metropool Amsterdam. Dat is iets om trots op te zijn, en om te koesteren. En daarom willen we ervoor zorgen dat mens en natuur ook in de toekomst zich thuis voelen in dit veelkleurige landschap en ervan kunnen genieten. Dat is hard nodig, want de natuur staat hier flink onder druk en de verscheidenheid aan planten- en diersoorten holt al decennialang achteruit.

We geven deze natuur een stem. Met passie voor het landschap en oog voor zakelijkheid zetten we ons in voor een toekomstbestendige natuur die zichzelf kan blijven vernieuwen. Die de klimaatverandering kan doorstaan en de groeiende groep bezoekers rust kan blijven bieden in het drukke bestaan. Dat doen we samen met vrijwilligers, bewoners, partners, overheden en bedrijven. Op basis van 80 jaar kennis en ervaring in ecologisch beheer én met het netwerk in de streek dat we in al die jaren hebben opgebouwd.