Nu solliciteren

Uitdagende Grafische stage in Utrecht

Functie Galerie Stagiair(e) Grafisch
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juli 2023
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Aan de hipste en mooiste Grachtengordel van Nederland is de Utrechtse GrachtenGalerie gevestigd. Elke dag dragen wij de liefde voor kunst over en maken wij een feestje van al onze evenementen en verkopen! Wil jij samen met ons dat feestje vieren?

Het is gewenst dat jij een opleiding in de kunsten, een grafische opleiding of Product Design volgt. Basiskennis van Microsoft Excel en Word zijn een must. Adobe ensuite, Illustrator en InDesign zijn ook belangrijk om onder de knie te hebben. Video’s editen is een pré.

Zit je vol ideeën op het gebied van product design? Dan zoeken wij jou! Je wilt graag meedenken aan het uitbreiden van de kunstbeleving rondom onze galerie. Denk hierbij aan het ontwerpen van originele verpakkingen voor onze kunstwerken of een leuk aandenken bij een kunstwerk. Ook bieden wij de kans om zelf producten te ontwikkelen. Je hebt kennis van productietechnieken en materialen en je bent in staat om ideeën en concepten visueel te maken.

Wie zoeken wij?:

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Reacties of vragen kunnen gestuurd worden naar stage.grachtenatelier@gmail.com

Bedrijfspresentatie

GrachtenAtelier

GrachtenAtelier & GrachtenGalerie

In 2006 openden de tweeling de deuren het GrachtenAtelier en inmiddels hebben we twee prachtige locaties aan de Oudegracht, met het grootste aanbod aan workshop van Nederland. In 2011 opende ze de deuren van hun 2e bedrijf de GrachtenGalerie samen met partner Jolien!

Caroline heeft de ModeAcademie gedaan en exposeert samen met andere kunstenaars in de galerie en stuurt de creatieve en Social Media afdeling aan. Jacqueline heeft de hotelschool gedaan en heeft een passie voor koken en opleiden en stuurt de culinaire, HR, Marketing & Sales afdeling aan. Jolien heeft KunstAcademie & Humanistiek gestudeerd en runt de GrachtenGalerie. Daarnaast zijn ze alledrie leermeester en hebben ze tientallen jaren ervaring in het opleiden en coachen van (jonge) professionals.

De zussen komen uit een ondernemersfamilie en beschikken over een grote dosis gastvrijheid, creativiteit en gezelligheid en laten dit dan ook graag terug komen in het bedrijf. Het GrachtenAtelier is een echt familiebedrijf en wordt ook door de rest van de familie ondersteund. Wij zijn er trots op dat we één van de grootste en hipste workshopbedrijven van Nederland zijn!

Het unieke aan ons bedrijf is dat wij alle workshops zelf ontwikkelen en geven en ons gehele personeel zelf opleiden via onze GrachtenAcademie! Onze kernwaarden passie en plezier vind je volop terug in ons gehele concept!

Super trots zijn we op het feit dat we al 3 x in de top tien hebben gestaan van beste horeca leerbedrijven! En benoemd zijn tot beste leerbedrijf van de provincie Utrecht in de branche groen, voedsel en gastvrijheid.

Ben jij een vlot en ondernemend type, die veel wil leren en open staat voor feedback en op zoek is naar een jong dynamisch MKB bedrijf, schrijf dan je sollicitatie en motivatie naar stage.grachtenatelier@gmail.com

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2023