Nu solliciteren

Marketing & Communicatie stage bij … in Amsterdam

Functie Marketing & Communicatie stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Het grootste vrijetijdsplatform van Nederland biedt de unieke kans om de marketing- & communicatie afdeling te komen bemannen en versterken. Gaat jouw bloed sneller stromen als je mee kan werken aan het bedenken van opvallende marketingcampagnes en het meehelpen aan het vergroten van onze Community op onze socials. Dan is dit dé stage voor jou!

Werkzaamheden

In jouw rol ga je aan de zijde van onze marketingmanager aan de slag met het schrijven van creatieve teksten en blogs op ons landelijk platform. Daarnaast denk je mee over het bedenken en uitrollen van marketingcampagnes die het platform nog meer onder de aandacht brengen.

Heb jij affiniteit met Social Media, schrijf jij graag leuke en goeie teksten en ben jij creatief? Dan geven wij jou de kans om je talent te laten spreken in deze functie!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je geïnteresseerd en gaat je opleiding akkoord met onze stage-invulling? Voldoe jij aan alle eisen die jouw opleiding stelt om op stage te mogen en wil jij in aanmerking komen voor deze functie? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en CV naar mila@uitjes.nl. Geef in je brief duidelijk aan per wanneer je stage begint en hoelang je stageperiode duurt.

Uitjes.nl

Uitjes.nl biedt een onafhankelijk inspiratie platform waar alle aanbieders van uitjes/activiteiten/locaties zich gratis kunnen presenteren. Eén plek waar iedere bezoeker gemakkelijk en snel, via een directe link naar de aanbieder, een leuke activiteit, een dagje uit of een weekendje kan vinden. Je kan op de site het uitje ook vaak direct al boeken.

Eén website boordevol met inspirerende ideeën, tips en suggesties, maar ook praktische informatie over openingstijden, aanbiedingen, prijzen en routes.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023