Nu solliciteren

Stage voor Assistent Operationeel Manager bij dit bedrijf! in Leusden

Functie Secretarieel medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leusden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Afhankelijk van het aantal dagen
Stagevergoeding € 300 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die ervaring wil opdoen in een internationale omgeving op het gebied van secretarieel & administratie ondersteuning.\ Veel bedrijven dromen van internationale sales. Export Partner helpt bedrijven bij het realiseren van hun commerciële exportdromen en ambities. Met onze expertise en effectieve werkmethode, maar bovenal met onze ouderwetse handelsgeest en handen uit de mouwen-mentaliteit, zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen van new business op het gebied van sales, (online) marketing en het bouwen aan structurele export omzet. Maar ook het organiseren van beurzen en internationale missies.

Onze opdrachtgevers zijn actief in de wereld van Food & Non Food en heel divers: van kleine startups tot beursgenoteerde multinationals. Export Partner is een baken in export voor haar opdrachtgevers. Wij zijn gedreven en creatief. Wij zetten de export ambities van onze opdrachtgevers om in concrete plannen en acties.

Wij begeleiden al meer dan 8 jaar studenten van diverse opleidingen en richtingen. Naast jou zijn er nog 4 andere studenten binnen de organisatie waardoor jullie gezamenlijk ook echt onderdeel uitmaken van het Export Partner team.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

-          Je hebt een open en enthousiaste persoonlijkheid met een echte doeners mentaliteit

-          Je bent communicatief vaardig

-          Je kan goed in teamverband werken maar vind het ook fijn zelfstandig werkzaamheden uit te voeren

-          Je bent gestructureerd en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

Wat bieden wij

Interesse? Herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan met je motivatie en CV t.a.v. Roxanne Kouwenhoven

ExportPartner BV

Export Partner B.V. is een energieke en ondernemende organisatie. We ondersteunen bedrijven bij het realiseren van hun export droom. Onze exportmanagers doen dat met enthousiasme en hebben enorm veel ervaring en kennis. Onze klantenkring varieert van kleine start-ups tot beursgenoteerde multinationals en zijn bedrijven in de Food & Beverage branche en Non Food. Onze aanpak is niet gebonden aan specifieke landen, maar werkt wereldwijd.

De Nederlandse Export Combinatie is al jarenlang actief binnen de wereld van het ‘internationale zakendoen’ en werkt wereldwijd.
Door het brede internationale netwerk van de NEC en de internationale partners is het mogelijk in nagenoeg elke markt de juiste businesspartners te vinden, contracten af te sluiten, en de eerste omzetten te realiseren.
Zij gaat verder dan alleen informatievoorziening, maar voert projecten ook daadwerkelijk uit. Hierdoor zorgt zij ervoor dat de internationale business van de bedrijven echt van de grond komt.
Werkzaamheden/projecten:
Collectieve activiteiten
De NEC organiseert jaarlijks zelfstandig of in opdracht een groot aantal handelsmissies, beursdeelnames, groepsreizen, bijeenkomsten, cursussen en internationale events, etc. Dit houdt zowel het inhoudelijke programma gedeelte in (bij missies) alsook het logistieke gedeelte (zoals uitzoeken van hotels en vliegtickets), (netwerk) diners, seminars, etc., en bij beurzen ook de opzet van de gehele paviljoens en de lokale begeleiding tijdens de beurzen.
De stagiair loopt mee binnen de gehele organisatie.
Men is voornamelijk druk met dagelijkse werkzaamheden zoals het doen van marktonderzoek en partner-selecties, het schrijven van plannen en reports, het uitzoeken van informatie voor tenders en het schrijven van deze tender plannen, de acquisitie voor nieuwe deelnemers (zowel per telefoon als email), klantcontact met huidige relaties (met name per telefoon), het opstellen van SIB plannen, meegaan naar meeting en klantbezoeken, meehelpen bij de organisatie van int. handelsmissies, beursdeelnames en bijeenkomsten, het versturen van mailingen, het opstellen van nieuwsbrieven, het bijwerken van de website en social media, het werken aan databases, etc. Daarnaast is het mogelijk dat de stagiair meegaat in het werkveld met inkomende handelsmissies.
Naast deze stage werkzaamheden kan er ook een aparte stage opdracht worden geformuleerd. Deze opdracht zal in januari of september geformuleerd worden en zal in aansluiting zijn met de studie. Dit kan bijvoorbeeld een land-sector report zijn, als voorbeeld; Duitsland - de Food sector. Dit zal altijd een report zijn wat ook daadwerkelijk door de NEC gebruikt zal worden richting haar klanten en dient dan ook zeer serieus uitgevoerd te worden.
Het gaat hier dus om een afwisselende stage met vele werkzaamheden en projecten.
Het gaat hier niet om een ‘koffiestage’ maar om daadwerkelijk meewerken binnen de organisatie. De student kan er erg veel leren en eigen initiatief wordt gewaardeerd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023