Afstudeerstage HRM op het gebied van opleiding & ontwikkeling in Goes

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 36 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € 350 per maand
    bruto op basis van 36-urige werkweek
Taakomschrijving

Ouders worden ontzorgd en kinderen ontwikkelen zich optimaal met de ontwikkelingsarrangementen van dit bedrijf. Dankzij een combinatie van opvang, begeleiding en talentontwikkeling bieden we kinderen een zo goed mogelijke toekomst. Met ons wijdvertakte netwerk zorgen we ervoor dat kinderopvang toegankelijk blijft en een bijdrage levert aan de (economische) vitaliteit van ons werkgebied.

dit bedrijf is een stichting die bereikbaarheid, toegankelijkheid, kwaliteit en continuïteit van de kinderopvang belangrijker vindt dan winstmaximalisatie.

Visie van dit bedrijf\ Samen met andere organisaties en verantwoordelijken zorgen voor een basisvoorziening waarin opvoeding, opvang, onderwijs en vrijetijdsbesteding een samenhangend efficiënt en effectief geheel vormen waar alle kinderen gebruik van kunnen maken.

Een samenleving waarin door samenwerking en digitalisering grenzen tussen leven voor, tijdens en na school vervagen.

  • Waarin alle kinderen kunnen opgroeien tot sociale, bekwame en verantwoordelijke volwassenen die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving van nu en de toekomst.

  • Waar ouders met een gerust hart hun bijdrage aan de samenleving kunnen leveren. 

Er zijn in totaal ongeveer 1000 medewerkers in dienst, waarvan ruim 100 op het Centraal Kantoor te Goes.

Werkzaamheden

Aanleiding van de opdracht

Op 1 juni jl. is de Academie Online live gegaan. Dit is een online leerportaal waar alle medewerkers binnen dit bedrijf gebruik van kunnen maken. Het leerportaal biedt allerlei leeractiviteiten aan op diverse interessegebieden, dus niet alleen van onze “core business” kinderopvang. De reden waarom we dit systeem hebben aangeschaft is o.a. om de medewerker zelf verantwoordelijk te maken voor zijn/haar ontwikkeling. Door de medewerker aan het stuur te zetten kunnen zij zelf bepalen binnen welk interessegebied zij zich willen ontwikkelen en tijd- en plaatsonafhankelijk leren in de online omgeving. Natuurlijk komt er ook wetgeving om de hoek kijken en worden verplichte trainingen zoals BHV, Taalniveau 3F en Voorschoolse Educatie scholing ook via dit portaal aangeboden. Tenslotte ontwikkelt dit bedrijf zelf ook modules voor haar medewerkers.

Het is nu tijd voor fase 2; hoe krijgen we de leervraag en aanbod zo goed op elkaar afgestemd, zodat er maximaal van het systeem gebruik gemaakt gaat worden? Wat maakt het dat medewerkers willen blijven leren? Waar liggen de interesses van medewerkers binnen dit bedrijf? Hoe leren medewerkers het liefst? Als er in de academie namelijk te vinden is wat zij willen leren, is de kans groot dat het systeem door alle medewerkers geadopteerd wordt,\ en kunnen we een maximaal rendement uit het systeem halen.

Gewenste profiel

Voorwaarden van de stage

Deze afstudeerstage is beschikbaar voor een HBO Human Resource Management student. De werktijden- en plaats is in overleg. Aan de stage zit een stagevergoeding gekoppeld van € 350,00 bruto per maand voor een 36-urige werkweek. Tijdens de stage vindt er volgens de eisen van het afstuderen een onderzoek plaats. Je wordt begeleid door de clustermanager Opleiding & Training.

Verdere praktische informatie: 

  • Je bent in het bezit van een geldig identiteitsbewijs

  • Je bent in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). \ Een VOG is wettelijk verplicht voordat je aan de slag kunt in de kinderopvang. Dit is een verklaring waaruit blijkt dat je verleden geen bezwaar vormt voor het uitvoeren van je werkzaamheden binnen de kinderopvang. De kosten worden door dit bedrijf vergoed.

  • Je dient je te registeren in het Personenregister Kinderopvang (PRK). Iedereen die werkt op een plek waar kinderen worden opgevangen is verplicht zich in te schrijven in het PRK. Deze inschrijving kan alleen met een geldige VOG. De kosten worden door dit bedrijf vergoed.

Wat bieden wij

Binnen dit bedrijf zijn aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden voor stagiaires, hier kan je tijdens je stage mee kennismaken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Non-profit
  • Groot (250+)
  • Goes, Nederland