Stagiair Marketing Communicatie HBO/MBO-4

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 8 - 30 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

In de Zaanstreek hebben we vier onderscheidende horecazaken: Lab-44, Slager aan de Schans, Hoop op d’Swarte Walvis en Brouwerij Hoop. Allen gevestigd in een monumentaal pand en gelegen in een historische omgeving. Ieder met een eigen karakter, keuken en sfeer. Drie van de vier liggen op of rondom de Zaanse Schans en Lab 44 op het Hembrugterrein. Wij kijken uit naar een mooi jaar willen fris en vernieuwd naar de toekomst kijken en hard vooruit. In het team zijn we daarom nu hard op zoek.

Werkzaamheden

Door corona zijn zaken veranderd. Daar moeten we op inspelen: andere middelen, andere kanalen en soms ook een andere boodschap. Wij zijn op zoek een of twee echte ‘doeners’, die vooral ook verstand hebben van online communicatie: van websites up-to-date houden tot het optimaal benutten van alle relevante social media. Daarnaast willen we graag dat je actief meekijkt en - werkt aan de diverse acties en evenementen, voor zowel de dagelijkse, individuele gasten als de zakelijke markt. Je werkt in een divers team met korte lijnen en gezamenlijke verantwoordelijkheden. We verzetten veel werk en ieder weet waar zijn eigen verantwoordelijkheden kruisen met het algemene bedrijfsbelang. Je krijgt daarin zo veel vrijheid als dat je zelf aankan, uiteraard wel met heldere afspraken en concrete doelstellingen. Je gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg. En waar nodig sparren we onder het genot van een door ons zelf gebrouwen biertje.

Gewenste profiel

Uiteraard heb je iets met horeca en hospitality, bij voorkeur een eigen hands-on horeca-ervaring. Je volgt een Hbo-opleiding, bijvoorbeeld Creative Business of hotelschool. Je hebt commercieel inzicht, goede communicatieve eigenschappen en vaardigheden (zeker ook Engelstalig) en kunt redelijk een business case opstellen waarbij je kosten en baten relateert. Je bent flexibel (het is geen strikte ‘9 to 5 job’) en kan goed zelfstandig werken. Je beweegt je tussen de verschillende horecazaken, letterlijk en figuurlijk. Een rijbewijs is wel zo handig (geen must) en je komt uit de regio (Zaandijk plus maximaal 20 kilometer omtrek).

Wat bieden wij

Een goede en leerzame werkomgeving in een jong en groeiend bedrijf in een concurrerende markt. Grote plannen, veel kansen, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, prima werksfeer. Maar ook de nodige concurrentie van andere brouwerijen & merken, regelgeving en andere zaken die het uitdagend maken. We hebben binnen de onderneming (en zusterbedrijven) veel ervaring met stagiairs en begeleiders op WO-niveau, bewezen succesvolle ondernemers die je ook echt iets verder kunnen en willen helpen.

Stagevergoeding in overleg.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Food & Beverages
  • Micro (1-9)
  • Zaandijk, Nederland