Nu solliciteren

Internationale marketingstage in Amsterdam voor iemand met interesse in psychologie!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per November 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 320 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij affiniteit met psychologie en het organiseren van events? Ben je creatief en goed in het creëren van content voor social media? Dan hebben we bij dit bedrijf een veelzijdige en uitdagende stageplek. Niet alleen praktisch leer je veel bij dit bedrijf, maar ook op persoonlijk vlak. Want onze bedrijfsactiviteiten richten zich op de ontwikkeling van mensen en daar doe jij ook je voordeel mee!

Waar kom je te werken?

Je komt in een klein dynamisch team terecht dat met name opereert op de Nederlandse en Vlaamse markt bij uiteenlopende (inter)nationale bedrijven. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te leren van het internationale marketingteam met collega’s in de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk, Singapore en Australië. Je beheerst de Engelse taal goed en voelt je thuis bij het internationale karakter. We willen samen met jou de MBTI-brand verder uitbouwen op de Nederlandse en Vlaamse markt waarbij jouw expertise en creativiteit enorm worden gewaardeerd.

Werkzaamheden

We stellen eerst je leerdoelen samen. Afhankelijk van wat jij graag wilt leren en wat aansluit bij jouw studie, formuleren we werkzaamheden die hierbij passen. Je kunt denken aan:

Uiteraard ga je dit niet alleen doen. Je ontvangt persoonlijke begeleiding, gericht op de ontwikkeling van jouw talenten!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Hebben wij je geïnspireerd met deze omschrijving? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je korte motivatie en CV naar nederland@themyersbriggs.com

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Agnes Pavloff-Rubingh via 020-5863300 of apavloff@themyersbriggs.com.

The Myers-Briggs Company

The Myers-Briggs Company is één van de grootste aanbieders van bedrijfspsychologie ter wereld. Wij helpen organisaties om teamsamenwerking te verbeteren, leiders te ontwikkelen, diversiteit te bevorderen en hun meest complexe HR-uitdagingen op te lossen.

The Myers-Briggs Company stelt mensen in staat het beste uit zichzelf te halen, door hun zelfbewustzijn te vergroten en door hen te helpen om anderen beter te begrijpen.

Als gecertificeerd B Corporation®, brengt The Myers-Briggs Company duurzaam positieve verandering teweeg. Onze krachtige en praktische oplossingen zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de belangrijkste maatschappelijke en technologische trends die van invloed zijn op mensen en organisaties.

Met ons wereldwijd netwerk van kantoren, partners en gecertificeerde onafhankelijke consultants in 115 landen, onze producten in 29 talen en onze ervaring met 88% van de beursgenoteerde bedrijven, helpen we u graag succesvol te zijn.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022