Nu solliciteren

Uitdagende administratieve analytische meewerkstage in Nieuwegein!

Functie Medewerker binnendienst
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nieuwegein
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per November 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 300
Salaris opmerking Op basis van opleidingsniveau. Bij ons krijg je een stagevergoeding en zullen ook je reiskosten worden gedekt.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat voor soort bedrijf zijn wij:

Dit bedrijf verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Met liefde voor glas en de toepassing daarvan staan we iedere dag klaar voor klanten uit verschillende branches. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede komen we onze afspraken na. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt.

Werkzaamheden

Wij hebben een leuk uitdagende project liggen.\ Wij zoeken iemand die onze bokkenadministratie inzichtelijk wil maken, kijken naar de verbeteringen in het proces en later is het ook de bedoeling dat de facturen die eraan hangen goed opgepakt gaan worden.

Wat ga je o.a. doen?

Jij denkt een stap vooruit. Bij ons mag je meedenken met de processen en zeker ook verbeterpunten aanbrengen dat wordt erg gewaardeerd. Je werkt op de afdeling klantenservices.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In het begin zal je ingewerkt worden maar daarna kan je vrijwel zelfstandig aan de slag. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om deel hybride te werken

Stolker glas

Onze organisatie
Stolker Glas verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede maken we de belofte naar onze klanten dagelijks glashard. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt. Daarnaast nemen we de tijd voor onze klanten én werknemers. Stolker Glas investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022