Nu solliciteren

Meewerk stage voor informatica studenten Den haag

Functie Junior Developer stage Den haag
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Studeer jij informatica?

HBO-informaticastudenten opgelet! dit bedrijf biedt hbo-informatica studenten de mogelijkheid om zich te kunnen ontwikkelen in een professionele e-commerce omgeving. dit bedrijf heeft verschillende mediakanalen en webshops zoals … en … Je gaat programmeren binnen een ambitieus development en marketingteam.

Dit bedrijf heeft een afgekaderde programmeer opdracht voor jou waarmee jij met een duidelijk en haalbaar leerdoel aan de slag kan. Je wordt tijdens je stage begeleid door onze lead developer.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een toonaangevend e-commerce bedrijf in Den Haag. CLS beheert verschillende grote webwinkels en lifestyle-platforms. Naast deze internet activiteiten heeft CLS ook een wholesale divisie, waarbij b2b producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten en andere intiem producten.

Dit bedrijf staat in de Twinkle top 200 grootste e-commerce bedrijven in Nederland.

Wat kunnen we je bieden?

Je gaat werken in een creatief, gemotiveerd en divers team in ons inspirerende kantoor in de binnenstad van Den Haag, vlak bij Paleis Noordeinde. Wij bieden een salarisvergoeding van €500 per maand. Tevens kan je dagelijks gebruik maken van een verzorgde lunch in onze bedrijfskantine en om de week goed af te sluiten zijn er gezellige vrijdag middag borrels.

Werkzaamheden

Je gaat werken in een klein, ambitieus en multidisciplinair team. Hiervoor moet je goed kunnen samenwerken en binnen een overkoepelend plan opdrachten kunnen uitvoeren. Je bent pragmatisch, analytisch en perfectionistisch maar ook open en gedisciplineerd. Je gaat altijd voor kwaliteit, je werkt gestructureerd en volgens planning.

Als stagiair kom je in aanraking met .NET, C#, MSSQL, Vue.js, HTML, Javascript en CSS. Basiskennis is vereist.

Gewenste profiel

CLS Healthcare

CLS Healthcare: een toonaangevend e-commerce bedrijf, opgericht in 2009, gevestigd in Den Haag (Nederland) met verschillende grote webwinkels en lifestyle platformen gericht op de Europese markt. Naast deze internetactiviteiten heeft CLS ook een Wholesale divisie, waarbij business to business producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten, intiem producten, gels en lingerie. Ook is CLS Healthcare expert in Private Label oplossingen.

Cls Healthcare staat in de Twinkle top 100, Nederlands grootste e-commerce bedrijven.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023