Nu solliciteren

Stage Social Media beschikbaar in Waddinxveen

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Waddinxveen
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per November 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van Social Media?

Werkzaamheden

Als stagiair ben je onderdeel van het marketing team en werk je mee aan onze online zichtbaarheid op de social media kanalen. Je krijgt de ruimte om jouw creatieve invulling te ontdekken en toe te passen, uiteraard wat passend is bij Zon en Scherm. Je werkt mee aan de maandelijkse content kalender, je zoekt en maakt aansprekende content, je zet post klaar voor de verschillende kanalen en plant deze in. Daarnaast ga je aan de slag met een stukje advertising. Vanzelfsprekend word je hierbij geholpen en hoef je niet alles zelf uit te vinden!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is toonaangevend in de markt van zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Vanuit onze 6 fysieke showrooms en webshop verkopen wij uitsluitend maatwerk waar we zelf trots op zijn. Onze producten variërend van zonneschermen tot rolluiken en van terrasoverkappingen tot glaswanden zorgen voor een aangenamer leven zowel binnen als buitenshuis. In de afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden woningen, bedrijven en terrassen in Nederland & België voorzien onze producten.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail met jouw stageverzoek naar Eva Ireland werkenbij@zonenscherm.nl. Start- en einddatum van de stage in overleg.

Zon en Scherm Montage B.V.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022