HBO Stage Online Marketeer beschikbaar in Waddinxveen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 16 - 26 weken 28 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 250 - € 500 per maand
    Afhankelijk van type werkzaamheden, duur en stagedagen.
Taakomschrijving

Naast je schoolopdracht ook online marketingskills ontwikkelen?

Zoek jij een vette stageplek midden in het Groene Hart? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires voor onze marketingafdeling. Meewerkstage of afstudeerstage? Kan allemaal! Dat hangt helemaal af van wat voor stage je zoekt! Meewerkstage? Dan draag je bij aan het verder uitbouwen van de online positie van Zon en Scherm. Je leert alle facetten van online marketing. Van e-commerce tot content creëren voor onze socials. Zit jij in je laatste jaar? Dan bepalen we samen waar jouw kracht ligt en bedenken we een uitdagende afstudeeropdracht!

Werkzaamheden

Als stagiair ben je onderdeel van het marketing team en werk je mee aan onze online zichtbaarheid op de social media kanalen. Je krijgt de ruimte om jouw creatieve invulling te ontdekken en toe te passen, uiteraard wat passend is bij Zon en Scherm. Je werkt mee aan de maandelijkse advert en content kalender, je zoekt en maakt aansprekende content, je zet post klaar voor de verschillende kanalen en plant deze in. Daarnaast ga je aan de slag met advertising. Vanzelfsprekend word je hierbij geholpen en hoef je niet alles zelf uit te vinden!

Gewenste profiel

  • Je bent een derde- of vierdejaars HBO-student in de richting Marketing, International Business, Communicatie en Media, Commerciële Economie, Ondernemerschap of vergelijkbaar
  • Je bent taalvaardig en weet de juiste toon te raken met je teksten
  • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig, neemt eigen verantwoordelijkheid en hebt een proactieve houding
  • Je hebt interesse in diverse online marketing tools
  • Adobe Photoshop-vaardigheden zijn een pré
  • Last, but not least… je bent leergierig en niet bang om te vragen!

Wat bieden wij

  • Open, directe en prettige werksfeer met enthousiaste, behulpzame en resultaatgerichte collega’s
  • Een praktische, afwisselende marketingstage  waarbij ruimte is voor jouw ideeën en oog is voor jouw ervaring
  • Een ruime stagevergoeding en professionele begeleiding
  • Wij beloven jou de nodige ondersteuning, inspiratie en relevante (meewerk)ervaring waarmee jij verder kunt!

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is toonaangevend in de markt van zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Vanuit onze 7 fysieke showrooms en webshop verkopen wij uitsluitend maatwerk waar we zelf trots op zijn. Onze producten variërend van zonneschermen tot rolluiken en van terrasoverkappingen tot glaswanden zorgen voor een aangenamer leven zowel binnen als buitenshuis. In de afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden woningen, bedrijven en terrassen in Nederland & België voorzien onze producten.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail met jouw stageverzoek naar Eva Ireland \werkenbij@zonenscherm.nl. Start- en einddatum van de stage in overleg.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Zon en Scherm Montage B.V.

Zon en Scherm Montage B.V.

Zon en Scherm is toonaangevend in de markt van zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Vanuit onze 7 fysieke showrooms en webshop verkopen wij uitsluitend maatwerk waar we zelf trots op zijn. Onze producten, variërend van zonneschermen tot rolluiken en van terrasoverkappingen tot glaswanden, zorgen voor een aangenamer leven zowel binnens- als buitenshuis. In de afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden woningen, bedrijven en terrassen in Nederland en België voorzien van onze producten.