Baas zijn over je eigen ontwikkeling! Postillion Hotel Bunnik zoekt een Front Office Stagiair(e)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Zie salaris opmerking
    Vast bedrag, afhankelijk van opleidingsniveau en meewerkdagen
Taakomschrijving

Maak jij graag onze belofte waar? Geef jij samen met het receptieteam aandacht met impact aan onze gasten?

Postillion Hotel Bunnik zoekt een Front Office stagiair(e)

Bij Postillion Hotels houden we van verandering. We worden graag uitgedaagd om het onze gasten naar de zin te blijven maken. Dat doen we met een jonge frisse directie. Een hecht team. En daar horen ondernemende werknemers bij. Mensen met ideeën en plannen en opgestroopte mouwen. Gastvrijheid is voor jou vanzelfsprekend, teamspirit ook. Ben je eigenwijs en houd je niet van hiërarchie? Kom dan snel een biertje drinken met de baas. Vinden we heel gewoon bij Postillion.

Wij zijn een jonge hotelgroep met acht locaties en een Support Office in Nederland. We zijn experts op het gebied van zakelijke ontmoetingen. Aandacht met impact is ons motto. We combineren onze expertstatus met een creatieve aanpak. We onderscheiden ons door ons optimisme en onze frisse blik op de industrie.

\

Werkzaamheden

Het doel van de stage is om inzicht te krijgen in alle voorkomende werkzaamheden binnen onze locatie in de Front Office. Wij zullen er alles aan doen om jou de ‘kneepjes van het vak’ te leren!

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit; het in- en uitchecken van de hotelgasten, het op een professionele manier beantwoorden van de telefooncentrale, het te woord staan van gasten, het aannemen en verwerken van individuele reserveringen en alle overige voorkomende administratieve werkzaamheden binnen de receptie.

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Je hebt een initiatiefrijke werkhouding en een representatieve uitstraling

Je hebt een service gerichte werkhouding en vindt het leuk om met gasten te werken

Je hebt een groot inlevingsvermogen

Je voelt je verantwoordelijk voor je werk

Je bent stressbestendig

Je bent flexibel en je hebt geen bezwaar tegen werken in de weekenden en op feestdagen

Je volgt een relevante (Hospitality-) opleiding op minimaal niveau 3 of je gaat hiermee starten

Wat bieden wij

Aandacht met impact, ook voor jou:

Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega’s, maar ook de organisatie razendsnel kennen.

Gratis overnachting, inclusief ontbijt bij een Postillion Hotel naar keuze!

Je krijgt van ons een opleidingstraject en eventueel ontwikkeltraject

Je mag van ons voordelig sporten. Bij Postillion combineren we hard werken met ontspanning.

Je krijgt toegang tot de Postillion Medewerker app. In die app vind je alle informatie die je nodig hebt. Van het rooster tot je loonstrook. En je kan er challenges aangaan met je collega’s. Op de sportschool bijvoorbeeld, waar je bij ons dus flinke korting op krijgt.

We groeien waar mogelijk met eigen mensen (management uit eigen kweek) 

Bij deze stage hoort uiteraard een stagevergoeding! Heb je een studieschuld? Bovenop je vergoeding krijg je € 2,50 per gewerkt uur om je studieschuld af te lossen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Postillion Hotels Nederland

Postillion Hotels Nederland

Postillion Hotels is een levendige hotelketen met veel ambitie en de belangrijkste factor daarbij zijn onze medewerkers! Zij dragen immers Postillion Hotels uit naar onze gasten. Het is ons geloof dat onze ‘Postillionners’ elke dag met een POR het beste uit zichzelf willen halen. Wij zien het als ons DNA, als onze rol als team, om je hier de ruimte voor te geven en je te talenten te helpen ontwikkelen. Is jouw uitdaging om je professioneel te ontwikkelen en voortdurend te leren? Vind je Plezier in je werk belangrijk, ben je Ondernemend en ga je voor Resultaat? Dan moedigen we jou aan om samen met Postillion Hotels mee te groeien!