Nu solliciteren

Dit bedrijf is op zoek naar een Online Marketing & Social Media stagiair (m/v)

Functie Online Marketing & Social Media stagiair (m/v)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Bunnik
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per November 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Afhankelijk van het aantal dagen per week.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Online Marketing & Social Media stagiaire houd je je bezig met het schrijven van online content, PR en Social Media. Je onderhoudt de diverse social media kanalen, schrijft online berichten en content voor online platforms, magazines en nieuwsbrieven. Daarnaast denk je mee over relevante nieuwswaardige onderwerpen. Ook is er ruimte om zelf een project te initiëren en mee te werken aan het online marketing plan voor het nieuwe jaar. Als Online Marketing & Social Media stagiaire zal je deel uit maken van het Marketing team dat verantwoordelijk is voor alle online communicatie van dit bedrijf, met op dit moment 7 locaties in Nederland.

Uren per week

Deze stage is voor minimaal 5 maanden en voor minimaal 32 uur per week. De standplaats voor deze stage zal in overleg bepaald worden. Deze stage is per direct beschikbaar.

Wij bieden

Dit bedrijf biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een stagevergoeding en een vriendelijke, informele werksfeer.

Geïnteresseerd…?

Nb. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij je alleen te reageren wanneer je voldoet aan alle gevraagde functie eisen. Indien je hier niet aan voldoet wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen.

Postillion Hotels Nederland

Postillion Hotels is een levendige hotelketen met veel ambitie en de belangrijkste factor daarbij zijn onze medewerkers! Zij dragen immers Postillion Hotels uit naar onze gasten. Het is ons geloof dat onze ‘Postillionners’ elke dag met een POR het beste uit zichzelf willen halen. Wij zien het als ons DNA, als onze rol als team, om je hier de ruimte voor te geven en je te talenten te helpen ontwikkelen. Is jouw uitdaging om je professioneel te ontwikkelen en voortdurend te leren? Vind je Plezier in je werk belangrijk, ben je Ondernemend en ga je voor Resultaat? Dan moedigen we jou aan om samen met Postillion Hotels mee te groeien!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022