Nu solliciteren

Marketing stagiair(e) gezocht voor Casting42! in Hilversum

Functie Online Marketeer, Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2023
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking • Reiskosten vergoeding Werk je bij ons dan gebruik je goed gereedschap • Eigen werkplek in het Rotor Media pand • (grootscherm) Apple CinemaDisplay • In overleg eigen laptop • Na inwerk periode ook thuis werken mogelijk in overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We gaan een nieuw product lanceren, de laatste stappen worden gezet aan de ontwikkeling? De verkoop kan gestart worden kun jij ons helpen met de online marketing voor ons nieuwe online platform?

Dit bedrijf werkt al geruime tijd in de media stad van Nederland voor veel TV makers, productie huizen en zenders. Onze software stelt onze klanten instaat TV uitzendingen soepel te laten verlopen en nieuwe TV programma's uit te werken.

Ons platform …m helpt gebruikers met het beheren van Talent profielen en dat samen met het opzetten en uitvoeren van “castings” . Denk aan grootte mode merken die de casting inhouse doen of TV en film producties opzoek naar acteurs actrices of extra's of marketing bedrijven opzoek naar talenten voor shoots/nieuwe reclames.

Kempen ontvangt geruime tijd nu ook aanvragen vanuit het buitenland of bedrijven gebruik mogen maken van onze software. Met …m combineren wij 10 jaar casting oplossing in een nieuw platform met internationale potentie.

Hoewel wij in het bedrijf voldoende kennis en expertise hebben om komende periode met nieuwe versies & updates uit te komen zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen het platform onder de aandacht te brengen.

Je word onderdeel van de project groep die …m tot een succes wilt maken wij je inbreng, ideeën en creatief de vrijheid willen geven.

Dit zal beginnen in basis bij het vaststellen van onze doelgroepen en via welke kanalen wij deze als eerst willen benaderen. Wij hebben een grote set aan tools aangekocht die je hier voor kan inzetten en mee kan experimenteren.

Denk aan het meedenken/bedenken & opzetten van display campagnes, email campagnes, social media campagnes, SEO, SEA eventueel gecombineerd met traditionelere vormen.

Momenteel zijn wij met de laatste ontwikkeling bezig op technisch vlak waardoor wij op internet nog niets publiek hebben staan gezien we nog niet live zijn gegaan. Wel kunnen we bij een kennismaking je alles over het product laten zien of je een presentatie toesturen als je daarin geïnteresseerd bent.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ons doel is om iedere dag een leuke dag te hebben. Ons kantoor is net zo open als de directie.

Er heerst een informele werksfeer, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte & waardering voor eigen inbreng.

Het bedrijf bestaat sinds 2000 en is klein, dynamisch en collegiaal. We hanteren flexibele werktijden en bieden een goede stage vergoeding.

Mochten we een goede klik hebben dan kunnen we je een vaste plek bij ons aanbieden met doorgroei mogelijkheden.

Kempen Automatisering

FileMaker specialist. Wij ontwikkelen maatwerk producten voor het MKB segment tot 250 gebruikers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2023