Nu solliciteren

Uitdagende Marketing & Communicatie stage in Amersfoort!

Functie Marketing & Communicatie Medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Zie vacature.
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij als doel om onze doelgroep te bereiken en aan ons te binden? Weet jij via welke kanalen we moeten communiceren en kun jij toveren met woorden en pakkende content creëren? Ben jij die communicatieve marketeer die zowel meedenkt als uitvoert? Ben je commercieel genoeg om de resultaten van jouw acties te monitoren? Dan is deze veelzijdige allround MarCom functie/stage zeker iets voor jou!

Werkzaamheden

Functieomschrijving

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Cyber & Mason is een platte en ondernemende organisatie in scale-up fase. Onder de merknaam PinDirect zijn wij leverancier van diverse type pinautomaten. Voor onze klanten verzorgen wij als geautoriseerd Betaaldienstverlener een snelle & betrouwbare verwerking van hun betaaltransacties. De sfeer onderling is open en informeel. Onze kernwaarden zijn: Groei, Trots, Toewijding & Aandacht.

PinDirect by Cyber & Mason

PinDirect is het label van Cyber & Mason B.V. PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij leveren complete betaaloplossingen voor pin- en creditcardtransacties. Wij zijn gevestigd in het midden van land, in 'Het Gymnasium' in Amersfoort.

PinDirect is uw alles-in-één dienstverlener op het gebied van betaaloplossingen. We leveren u niet alleen de pinautomaten, maar verzorgen ook de transactieverwerking en de service. Met alle mogelijke vragen kunt u terecht bij één aanspreekpunt: PinDirect. Andere overeenkomsten met een bank, provider of andere leveranciers, zijn met de PinDirect PinPakketten voorgoed verleden tijd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023