Marketing Expert Amsterdam: van digital en events tot ROI en content

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 43 weken 24 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 400 per maand
Taakomschrijving

Dit bedrijf Nederland is onderdeel van de internationale groep dit bedrijf SE die al sinds 1901 bestaat. Het Nederlandse marketing- en verkoopkantoor is gevestigd in Amsterdam. Bij dit bedrijf en AXOR kun je hoogwaardige en innovatieve producten voor douche, badkamer en keuken vinden. Als je van fraai design in badkamer en keuken houdt en waarde hecht aan excellente kwaliteit, ben je hier aan het juiste adres.

Elk jaar hebben wij zowel in het najaar als in het voorjaar plek voor een creatieve en enthousiaste marketing stagiair in de functie van Marketing Expert.

Werkzaamheden

Dit bedrijf is fabrikant van kranen en douches met een experience centrum in Amsterdam-West: The Water Studio Amsterdam. Als Marketing Expert ben je inzetbaar voor veel verschillende marketing activiteiten. Zo help je bij het organiseren van events, ben je bezig met opmaak van advertenties, assisteer je bij zowel social media-en influencer marketing als bij landelijke en lokale campagnes, schrijf / vertaal/ plaats je content voor onze partners, optimaliseer je onze website en zorg je voor mooie overzichten van ROI-statistieken. Binnen deze functie is er genoeg ruimte voor jouw inspirerende inbreng.

Gewenste profiel

  • Jij volgt momenteel een relevante HBO of WO opleiding;

  • Bent tussen 4 en 10 maanden beschikbaar voor een meeloopstage. Het is op dit moment niet mogelijk een afstudeeropdracht te schrijven bij/voor ons;

  • Barst van de ideeën over de inzet van marketing;

  • Je houdt van uitdagingen, bent initiatiefrijk, nieuwsgierig en kan zelfstandig werken;

  • Je voelt je thuis in marketing en bent graag breed georienteerd. Van events tot ROI en van social media tot content;

  • Hebt goede kennis van de Engelse taal, Duits is een pré;

Wat bieden wij

De organisatie en het team

dit bedrijf Nederland bestaat uit 31 collega’s waarvan er 18 werkzaam zijn op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Jij gaat onderdeel uitmaken van het marketingteam dat bestaat uit 5 collega’s.

Wij bieden jou!

dit bedrijf biedt jou een uitdagende en zelfstandige stage binnen een leuk en informeel team waar je veel kunt leren. Op basis van een fulltime dienstverband bedraagt de stagevergoeding € 400,- per maand. Mocht je geen OV hebben dan heb je recht op een reiskostenvergoeding. Daarnaast staat er wekelijks vers fruit op kantoor!

Waar kom je te werken?

dit bedrijf Nederland is onderdeel van de internationale groep dit bedrijf SE.

Het Nederlandse marketing- en verkoopkantoor is gevestigd in Amsterdam. In onze showroom in Amsterdam bieden wij een unieke gelegenheid om vele douches te testen om zo nog meer fans van onze producten te krijgen. Met onze A-merken dit bedrijf en AXOR staan we wereldwijd voor kwalitatief hoogwaardige en design-georiënteerde producten. Het succesrecept: innovatie vanuit traditie, sinds 1901, in combinatie met duurzaam ondernemingsbeleid – en natuurlijk met veel passie voor het element water

Solliciteren?

Zie jij het helemaal zitten om aan de slag te gaan als Stagiair Marketing Expert bij dit bedrijf? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar …, Marketing Manager via: <…>. Bezoek ook onze website: .

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Hansgrohe B.V.

Hansgrohe B.V.

Hansgrohe Nederland is onderdeel van de internationale groep Hansgrohe SE die al sinds 1901 bestaan. Het Nederlandse marketing- en verkoopkantoor is gevestigd in Amsterdam. Bij Hansgrohe en AXOR kun je hoogwaardige en innovatieve producten voor douche, badkamer en keuken vinden. Als je van fraai design in badkamer en keuken houdt en waarde hecht aan excellente kwaliteit, ben je hier aan het juiste adres.