Nu solliciteren

Verschillende stageplaatsen beschikbaar bij dit bedrijf!

Functie Management & Organisatie stagiairs
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Merlin Entertainments is een wereldleider op het gebied van familie-entertainment met globaal meer dan 125 attracties. Als een van 's werelds grootste attractieoperators creëren en leveren we gedenkwaardige, meeslepende ervaringen voor onze miljoenen gasten. In Nederland zijn wij verantwoordelijk voor de exploitatie van dit bedrijf Amsterdam, The Amsterdam Dungeon, THIS IS HOLLAND (Cluster Amsterdam), SEA LIFE Scheveningen, LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen (Cluster Scheveningen) en Peppa Pig World of Play Leidschendam.

Ben jij op zoek naar een unieke en leerzame stage in een unieke omgeving? Merlin Entertainments biedt jou de kans om een kijkje te nemen in de keuken van een bijzondere organisatie met zes attracties in Nederland. Wij vinden het bieden van kwalitatieve stages, een uitdagende omgeving en goede persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Hierdoor zijn er jaarlijks slechts een aantal stageplekken beschikbaar op onze afdelingen, te weten:

Meewerkstages

Afstudeerstage

Werkzaamheden

Diverse afdelingen, zie bovenstaand.

Gewenste profiel Student

Voor onze attracties zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten die gepassioneerd zijn over hun werkgebied, een geweldige indruk maken op iedereen die je ontmoet en waarmee jij werkt en goed met gasten om kan gaan.

Wat bieden wij

Merlin Entertainments Nederland

Merlin Entertainments is een wereldleider op het gebied van familie-entertainment met globaal meer dan 125 attracties. Als een van 's werelds grootste attractieoperators creëren en leveren we gedenkwaardige, meeslepende ervaringen voor onze miljoenen gasten. In Nederland zijn wij verantwoordelijk voor de exploitatie van Madame Tussauds Amsterdam, The Amsterdam Dungeon, THIS IS HOLLAND (Cluster Amsterdam), SEA LIFE Scheveningen, LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen (Cluster Scheveningen) en Peppa Pig World of Play Leidschendam.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2023