Nu solliciteren

Een uitdagende HBO/WO stage bij Randstad in Rijswijk

Functie Sales & Recruitment Consultant Randstad in Rijswijk
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rijswijk (ZH)
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij werkervaring opdoen bij de nummer 1 in HR-dienstverlening? Én ben jij op zoek naar een stage met veel verantwoordelijkheid? Dit is je kans!

Voor de periode vanaf februari/maart 2022 zijn wij op zoek naar stagiaires die niet bang zijn om mee te draaien in een jong team en waar jouw kritisch denkvermogen goed van pas komt.

In het kort

Bij dit bedrijf ga je aan de slag op het gebied van recruitment en commercie. Je start de dag met een kop koffie en het openen van je laptop. Vanaf dan ben je de hele dag druk bezig met vinden van de beste kandidaat voor de klant. Je wordt betrokken in het hele proces, van het binnenkomen van een vacature tot het schrijven van een goed vacaturetekst. Je gaat aan de slag bij dit bedrijf, wat inhoudt dat je zult werven en selecteren voor zorgorganisaties in de regio west. Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor de administratieve verwerking en contact hebben met de klant.

Binnen deze stage kun je echt de theorie in de praktijk gaan brengen. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, geef vooral aan waar jij meer over wilt leren of weten. Binnen het team kun je veel leren bij onze jobcoach, planners of de intercedent over klantcontact, beloning, ziekteverzuim, ontwikkelingsmogelijkheden en nog veel meer.

Werkzaamheden

Na je stage ben je helemaal ondergedompeld in het vak van recruitment en commercie. Jij weet de geschikte kandidaat te selecteren tussen alle sollicitanten die je binnen krijgt. Doordat je met een ervaren team werkt weet je slim gebruik te maken van alle tips en tricks die je om je heen hoort. Daarnaast weet je hoe je omgaat met verschillende jobboards en social media om de juiste kandidaat te vinden. Last but not least ben je ster in het interviewen van mensen en kun je door het stellen van de juiste vragen iemand echt beter leren kennen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, bel of mail dan even naar:

Randstad Zorg

Over Randstad zelf:
Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023