Nu solliciteren

Unieke stageplek op het snijvlak van Online Marketing

Functie MEEWERKSTAGE ONLINE MARKETING
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Ermelo
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 1 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250 - 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij Leisure Team bieden we jou een unieke meewerkstage op het snijvlak van Online marketing. Een stage waarbij jouw werkzaamheden ook écht live gaan en waar je op die manier dan ook echt iets van opsteekt.

Werkzaamheden

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met de doorontwikkeling van onze website met uniek aanbod van bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Je werkt mee aan het maken van SEO-proof landingspagina’s, slimme campagnes en projecten die bijdragen aan een hoger conversiepercentage. Hier komt een gezonde dosis front-end ontwikkeling bij kijken, maar dankzij het door ons gebruikte CMS is dat ook te doen als je geen programmeerkennis hebt. Je leert dus alles over SEO, SEA, conversie en nog veel meer op het gebied van online marketing.

Gewenste profiel

Jij bent:

Wat bieden wij

Dit krijg je van ons:

Over LeisureTeam

LeisureTeam is in april 2020 opgericht door Jeroen Bos, Paul Leune, Chris Mulder en Julia d’Aulnis. Dit groeide al snel uit tot een succesvol bedrijf. In 2 jaar tijd hebben we met LeisureTeam voor zo’n 185.000 mensen een online activiteit of event mogen organiseren. Toen we in maart 2022 allemaal weer samen mochten komen zijn we ‘offline’ evenementen gaan organiseren met onze vernieuwde website: leisureteam.nl.

Met LeisureTeam staat het organiseren van unieke en creatieve evenementen voorop. Dit doen wij met een enthousiast team dat elke klant graag te woord staat. We werken maar al te graag samen met goede partijen die toffe uitjes verzorgen én daarnaast creëren we veel zelf. Denk hierbij aan complete feesten, escape rooms, serious games en uitjes op maat. Help jij ons verder groeien?

Kennismaken

Een officiele sollicatie? Zo willen we het niet noemen. Je kunt gewoon appen of bellen naar: 06-40265135 wanneer je wat meer informatie zou willen ontvangen. Of we leren elkaar wat beter kennen tijdens een kennismaking bij ons op kantoor of online. Mail naar julia@leisureteam.nl wanneer jij hier open voor staat!

LeisureTeam

LeisureTeam is een enthousiaste organisatie dat de leukste leisure bedrijfsuitjes met veel plezier tot in de puntjes regelt! LeisureTeam is een initiatief van de ondernemers Jeroen Bos, Chris Mulder, Paul Leune en Julia d’Aulnis. We organiseren Escape Rooms, ook op maat, grote bedrijfsfeesten, creatieve workshops, sportieve activiteiten en nog veel meer! In onze activiteiten combineren we graag gastvrijheid, creativiteit, plezier en indien gewenst een leerdoel. We hebben talloze mogelijkheden voor grote, maar ook kleine groepen. Neem gerust een kijkje op onze website: leisureteam.nl.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023