Nu solliciteren

Web Development stagiairs gezocht voor jong, snelgroeiend bedrijf in sensortechnologie

Functie Web Development stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Delft
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een snelgroeiend bedrijf dat sensortechnologie en IoT-diensten ontwikkelt voor een breed scala aan nationale en internationale klanten. Met onze slimme sensoren meten, verzamelen en verrijken we data tot waardevolle informatie die we integreren in de activiteiten en processen van onze klanten. Met onze producten richten we ons op het verbeteren van efficiëntie en duurzaamheid, met als doel dé partner te worden in sectoren als mobiliteit, smart cities en agri/food. Dit bedrijf heeft een dynamische en ondernemende aanpak en streeft ernaar een topspeler in Europa te zijn.

Werkzaamheden

Wij zoeken enthousiaste web development stagiairs die willen meedraaien in ons multidisciplinaire R&D team om daar aan eigen afgebakende projecten te werken. Bij dit bedrijf worden volledige oplossingen in-house gemaakt, binnen het R&D team kom je dus in aanraking met een brede scope van ontwikkeling.

Onze web development opdrachten gaan van pure backend ontwikkeling tot aan frontend ontwikkeling of deployment oplossingen. Ook hebben we opdrachten die totale full stack ontwikkeling omvatten. We werken qua technieken met name met de LAMP stack en hanteren hier de moderne versies

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een leuke stage in de innovatieve wereld van IoT en sensoren, met intensieve begeleiding in een team van ervaren ontwikkelaars. Verder, een werkplek in een prachtig pand aan de gracht, in het hartje van Delft. Werk samen met een leuk team en je krijgt volop mogelijkheid om je te ontwikkelen, zowel vaktechnisch als binnen het bedrijf.

Als jij hier enthousiast van wordt, neem dan contact met ons op! Wij maken graag kennis tijdens een (digitaal) kopje koffie

Abel Sensors

ABEL is een snelgroeiend bedrijf dat sensortechnologie en IoT-diensten ontwikkelt voor een breed scala aan nationale en internationale klanten. Met onze slimme sensoren meten, verzamelen en verrijken we data tot waardevolle informatie die we integreren in de activiteiten en processen van onze klanten.

Met onze producten richten we ons op het verbeteren van efficiëntie en duurzaamheid, met als doel dé partner te worden in sectoren als mobiliteit, smart cities en agri/food. ABEL heeft een dynamische en ondernemende aanpak en streeft ernaar een topspeler in Europa te zijn.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023