Nu solliciteren

Stage Graphic Design beschikbaar in Amsterdam!

Functie Graphic Designer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We zoeken…

Per direct zelfstandige en ondernemende graphic design stagiair(e)s met affiniteit voor branding!

Functieomschrijving

Dit bedrijf is een middelgroot ontwerp en Communicatieburo. Je vind bij ons een grote diversiteit aan opdrachtgevers, van de Anne Frank Stichting tot Ymere, of brouwerij de Prael! We maken identiteiten en middelen die passen, en vooral werken. We zijn met een klein vast team. We zoeken getalenteerde en zelfstandige studenten van een relevante opleiding zoals; ( Digitale Communicatie, Communication & Media Design, een grafische opleiding, een relevante HBO-opleiding (HKU, HU, WdKA, AKV|StJoost) of vergelijkbare studie);.

Je bent pro- actief ingesteld en wil het maximale uit je stage halen, je draait zelfstandig mee in een klein team en gaat aan de slag met vormgeving voor uiteenlopende projecten. Van huisstijlen tot websites, email nieuwsbrieven, magazines tot campagnes. Je vind het leuk om in de inhoud te duiken en houdt van nadenken over communicatie. Interesse stuur dan een mail naar … of bel naar ….

Gewenste profiel

Overhaus

OVERHAUS is een ontwerp en communicatieburo.
We zijn goed in identiteit, campagnes, redactioneel ontwerp, tentoonstellingen, presentaties, interactie-ontwerp en evenementen. Een greep uit onze opdrachtgevers: Amsterdam Museum, Anne Frank huis, Brouwerij de Prael, Delta Lloyd en LUMC.
Werk van OVERHAUS werkt!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023