Stage l Digital Marketing in hartje Amsterdam op het Museumplein

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wij zijn DirectBusiness

Ben jij een 3e of 4e jaars student en volg je een opleiding richting marketing en/of communicatie? Ben je extreem nieuwsgierig, super creatief en resultaatgericht? En ambieer jij later een carrière in digital marketing?

Wij zijn een club van resultaat gedreven (online) marketeers die klanten genereren voor merken. Dit doen we oa voor bedrijven als Vodafone, Ziggo, Lebara, Vattenfall. We werken hierin samen met bedrijven als ING, Ajax, Jumbo, Lidl en meer.

Bij ons leer je ‘on the job’ én in de schoolbanken alle kneepjes van het digital marketing vak. Zo haal je je diploma en word je tegelijkertijd uitgerust met de juiste – in demand - digital skills. Klaar voor het werkende leven in een van de spannendste sectoren van dit moment. Je werkt aan toffe projecten voor onze klanten en wordt begeleid door ware hackers, hustlers en hipsters en leert alles over Growth & Marketing, Data & Analytics, Design, Innovatie, productontwikkeling en customer experience.

Werkzaamheden

Hoe je stage bij ons eruit gaat zien?

In de eerste periode ben je net een spons. Je absorbeert wat je absorberen en leren kan. En maakt kennis met het bedrijf en de klanten waar we voor werken. Voel jij je comfortabel en op je plek? Dan wordt het tijd om de mouwen op te stropen en zelfstandig aan de slag te gaan. We kijken graag samen met jou wat bij je past, waar je je in wil ontwikkelen en waar op dat moment de behoefte ligt en dan kun je gaaaaaaaaaaaan. Je krijgt de kans om mee te werken aan projecten op het gebied van content, digital marketing en design. Ook coördineer je de contacten met (externe) productiebureaus, media en toonaangevende influencers en relevante communities binnen het werkveld. Handig om je kennis op een bepaald vlak bij te spijkeren? No problem. De juiste cursus, workshop, training of wat dan ook is zo geboekt.

Het takenpakket

Je taken zijn heel divers. En worden afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Denk aan:

  • Campagnes: je bedenkt activiteiten om bijv brand awareness te stimuleren of klanten te genereren en voert deze uit. Je stelt de planning op, helpt bij het bepalen van de juiste mediakanalen, optimaliseren van de website, testen en lanceren van de campagne, doormeten en analyseren van de resultaten en optimaliseren waar nodig
  • Content en SEO: je speurt het web af naar relevante onderwerpen om over te schrijven en bedenkt hoe deze content aangejaagd kan worden. Ook coördineer je de productie van een aantal (oa video)formats
  • Social media en influencer marketing: je bedenkt en creëert content voor social media en onderhoudt de contacten met influencers en relevante (online) communities

Gewenste profiel

Ben jij een 3e of 4e jaars student en volg je een opleiding richting marketing en/of communicatie? Ben je extreem nieuwsgierig, super creatief en resultaatgericht? En ambieer jij later een carrière in digital marketing? Dan zoeken we jou?

Wat bieden wij

Wij zijn een ambitieuze club mensen, ieder met een eigen persoonlijkheid en specifieke kennis en ervaring. Met z’n allen gaan we ervoor om de beste resultaten te leveren voor onze klanten. En wist je dat we een te gek kantoor hebben, direct aan het Museumplein in Amsterdam:) Bovendien bieden wij:

  • Uitdagende en toffe projecten voor mooie merken
  • Veel ruimte voor eigen invulling van je baan
  • Begeleiding door ware hackers, hustlers en hipsters waarvan je alles leert over Growth & Marketing, Data & Analytics, Design, Innovatie, productontwikkeling en customer experience evt aangevuld met externe opleidingsmogelijkheden
  • Leuke collega’s en een open, informele werksfeer
  • Yes, een vrijdagmiddag borrel (op elke gewenste dag van de week;)

Ennuhhh, ook de lekkere koffie en lunch ontbreken uiteraard niet. Bij voorkeur in de binnentuin:)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Amsterdam, Nederland