Meewerkstage Het Scribe Collectief : student (technische) geneeskunde, psychologie, health care management (of aanverwant)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 39 weken 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 375 per maand
    Reiskosten worden vergoed
Taakomschrijving

Onze nieuwe onderneming Het Scribe Collectief heeft een grote ambitie: meer tijd voor zorg. Wij zijn op zoek naar een stagiair voor een periode van 5 tot 9 maanden. Doe jij een zorg gerelateerde master (of ga je binnenkort beginnen) en wil je meer leren over bedrijfsontwikkeling in een snel groeiende organisatie? Houd jij van dynamiek en krijg je er energie van de dingen die op je pad komen aan te pakken? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Over ons

Het Scribe Collectief is opgezet door en voor zorgverleners. We zijn een nieuw team van zes mensen met een achtergrond in de zorg. Onze droom? Blije artsen en patiënten door het terugdringen van administratie.

Er is veel gesproken over registratielast. Het is nu tijd voor een praktische oplossing die goed is voor de zorgverlener, de patiënt en de student. De Scribe. Een scribe is een bevlogen student die de administratie doet. Hierdoor heeft de zorgverlener meer aandacht voor de patiënt en neemt het (werk)geluk toe. De student leert over de klinische praktijk en de patiënt krijgt de aandacht die hij of zij verdient.

Deze dienst vergroot het werkplezier en levert hoogwaardige data op die de belofte van het elektronische patiënten dossier waarmaakt. Zo maken we onze zorg klaar voor de toekomst.

Indien een afdeling of instelling de keuze heeft gemaakt om met scribes te werken, staan ze voor de keuze: Zelf scribes werven, een poule opbouwen, opleiden, aansturen en op de juiste manier verlonen of dit uit besteden aan een partij die hier gespecialiseerd in is. Dan komen wij in beeld.

Wij leveren niet alleen scribes, maar zijn in Nederland ook het kenniscentrum voor deze relatief nieuwe dienst. We leiden scribes op, geven het Nederlands handboek uit en organiseren congressen. Bovendien helpen we organisaties die overwegen te starten met scribes. We delen kennis over privacy issues, EPD-rechten, het opbouwen van een poule, de business case opstellen en de implementatie van scribes in de bestaande werkprocessen. Inmiddels zijn er 50 scribes actief via ons in ziekenhuizen en GGZ-instellingen en zijn we marktleider in Nederland. We mikken op een exponentiele groei de komende jaren. Dat verdient de zorg.

Wat ga je doen?

Bedrijfsvoering: Als stagiair bij Het Scribe Collectief, ben je vanaf dag één een vast onderdeel van team. Je werkt één op één samen met de manager van Het Scribe Collectief en de andere teamleden. Je ondersteunt waar nodig in het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf. Denk hierbij aan marketing, sales, recruitment, administratie, strategie etc. Je hebt je eigen doelen en verantwoordelijkheden en levert input vanuit jouw studentenperspectief.

Projecten: Tijdens je stage pak je één of meerdere grote projecten op, waar jij eindverantwoordelijk voor bent. De inhoud van een project bepalen we samen. Wat is er op dit moment nodig voor het bedrijf én wat vind jij leuk om te doen en te leren? Denk aan het ontwikkelen van een nieuwe training, het opzetten van een kwaliteitsonderzoek, het organiseren van congressen en studentenevenementen, of andere acties rondom de professionalisering en groei van Het Scribe Collectief. Daarnaast ben je vrij om zelf een dag per week aan de slag te gaan als scribe, als die mogelijkheid zich voordoet.

Gewenste profiel

Je doet een masterstudie (technische) geneeskunde, psychologie, health care management of aanverwant (of gaat hier binnenkort mee beginnen). Je bent beschikbaar voor 5 tot 9 maanden, voor een fulltime meewerkstage.

Ondernemend: Je hebt er zin in om samen met Het Scribe Collectief team te bouwen aan ons bedrijf. Je vindt het heerlijk om operationeel bezig te zijn en houdt van snelheid en dynamiek in je werk. Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken en bij te springen waar dat nodig is.

Flexibel: Je bent flexibel en stressbestendig. Wanneer er veranderingen plaatsvinden, krijg je hier juist energie van en beweeg je mee. Je wordt zelfs een beetje enthousiast van dingen die in eerste instantie ‘onmogelijk’ lijken en denkt in out-of-the-box oplossingen.

Energiek: Je bent communicatief sterk en krijgt er energie van om samen met je team te werken aan concrete doelen. Je hebt zin om je de komende periode vast te bijten in de nieuwe dingen die tijdens de stage op je afkomen. Je vindt het leuk om in een kleine organisatie als Het Scribe Collectief te werken en brengt vrolijkheid met je mee.

Medical Scribe: Een goede medical scribe heeft de perfecte balans tussen energiek en proactief aan de ene kant en bescheiden en dienstbaar aan de andere kant. Scribes zijn nauwkeurig en secuur, want het is belangrijk dat de registratie van zorg van hoge kwaliteit is. Op een scribe kun je bouwen! Deze eigenschappen zoeken we ook in onze nieuwe stagiaire. Ervaring als scribe is een pré.

Wat bieden wij

Als stagiaire bij Het Scribe Collectief ben je vanaf dag één onderdeel van het vaste team. We zijn een ambitieuze groep jonge mensen met een hart voor de zorg. We bieden je de mogelijkheid om te werken en leren in een dynamische omgeving waarin je veel vrijheid hebt en de lijntjes kort zijn.

We hebben een prachtige kantoorvilla in Bussum, pal naast het station, waar we graag samen lunchen en leuke dingen doen. We werken deels op kantoor, deels thuis en deels bij de opdrachtgever. Je kunt rekenen op een stagevergoeding passend bij jouw opleiding en ervaring, een werktelefoon en reiskostenvergoeding.

Tijdens je stage leer je over bedrijfsvoering in een snel groeiende organisatie. Je leert zelfstandig werken en prioriteiten stellen. Daarnaast stellen we samen je persoonlijke leerdoelen op, waar je gedurende je stage aan wil werken. We vinden het belangrijk dat je ook zelf invulling geeft aan de inhoud van je stageperiode. Wat wil jij graag leren?

Startdatum is flexibel tussen de maanden augustus 2022-februari 2023.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Gezondheidszorg, sociale & medische diensten
  • Klein (10-49)
  • Bussum, Nederland