Meewerkstage HR beschikbaar bij dit bedrijf in Bussum!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 39 weken 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 250 - € 375 per maand
    Een stagevergoeding van €250 tot €375 per maand afgestemd op jouw niveau en ervaring. Reiskosten worden vergoed.
Taakomschrijving

Onze groeiende organisatie heeft een grote ambitie: de zorg laten werken. Wij zijn op zoek naar een HR stagiair(e) die aan onze missie wilt bijdragen. Ben jij gek op mensen en wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een HR-functie in een klein bedrijf? Dan nodigen wij je graag uit!

Organisatie

dit bedrijf is een consultancybedrijf opgezet door en voor zorgverleners met een grote ambitie: de zorg laten werken. Ons bedrijf bestaat uit twee onderdelen die nauw met elkaar samenwerken:

dit bedrijf Consultancy biedt zorgorganisaties consultants met een medische achtergrond. Zij hebben de switch gemaakt van zorg aan bed naar zorgconsultancy, vanuit de overtuiging dat ze in die rol de meeste waarde toevoegen. Ze zijn al wat verder in hun carrière, hebben ervaring met projectmatig werken en kunnen opdrachtgevers de juiste inhoud brengen.

Met Young dit bedrijf bieden we flexibele ondersteuning aan met medisch-inhoudelijke kennis. We helpen zorgorganisaties met de digitale transitie. Onze mensen zijn jong, flexibel en volgen een medische studie. Ze spreken de taal van de werkvloer en zijn goed in staat te helpen bij de implementatie van innovaties. Ondertussen leren deze aanstaande zorgverleners over de organisatie van de zorg. Die kennis nemen ze mee, om zo nu en in de toekomst, de zorg beter te laten werken.

Werkzaamheden

Als HR stagiair zorg je voor een goed resultaat op jouw HR project(en). Jij laat hierbij competenties op niveau van een junior HR-adviseur zien. Daarnaast ondersteun je onze leider Mens & Ontwikkeling bij de doorlopende HR-werkzaamheden.\ \ Verbeterprojecten: Bij dit bedrijf zijn we continue op zoek naar verbetering. We hebben regelmatig projecten waarbij HR kennis om te hoek komt kijken. Zo zijn we bijvoorbeeld net gestart met een traject voor het verbeteren van de pensioenregeling van onze medewerkers. Ook zijn we afgelopen jaar overgegaan naar een nieuw HR systeem (Daywize). Hierbij hebben we een recruitment module afgenomen die nog ingericht en geïmplementeerd kan worden. In je projecten neem je een adviserende rol op.\ \ Medewerkers tevredenheidsonderzoek: Een vast onderdeel van je HR stage bij dit bedrijf is het helpen bij het uitvoeren van het medewerkers tevredenheidsonderzoek.

Recruitment en ontwikkeling: Als HR stagiair ben je onderdeel van twee teams: recruitment en ontwikkeling. Je neemt deel aan de wekelijkse vergaderingen en pakt acties die hieruit voortkomen met veel plezier op. Je overziet door jouw deelname aan beide teams de volledige medewerkersreis. Van recruitment tot aan uitdiensttreden, overal zal jij als HR stagiair een aandeel hebben.

Binden en boeien: Daarnaast houd je je samen met de leider mens en ontwikkeling bezig met een belangrijk onderwerp: het binden en boeien van de dit bedrijf medewerkers. Samen zorgen jullie ervoor dat de medewerkers van dit bedrijf méér dan tevreden zijn. Hierbij hoort bijvoorbeeld het organiseren van; fijne werkplek; evenementen, personeelsuitjes, borrels, etentjes, personeelsattenties, etc.

Gewenste profiel

  • Beschikbaarheid Jij doet een HR gerelateerde opleiding op HBO niveau en bent voor minimaal 5 maanden beschikbaar voor een full time meewerkstage.

  • Energie Je bent communicatief sterk en krijgt er energie van om een team te faciliteren door uitvoerende taken op je te nemen.

  • Aanpakker Je toont initiatief om dingen (zelfstandig) op te pakken.

  • Leervermogen Je bent in staat om nieuwe kennis en informatie op te nemen en toe te passen.

  • Gaat niet bestaat niet Je hebt een ‘gaat niet bestaat niet’ mentaliteit en bent een gezellig mens!

Wat bieden wij

Wij bieden op HR gebied een uniek kijkje in de keuken van een snel groeiend en succesvol bedrijf.

Dit is erg leerzaam en iets waarmee je je kan onderscheiden wanneer je afgestudeerd bent en deze specifieke werkervaring al in de pocket hebt.\ \ Als onderdeel van het kantoorteam van dit bedrijf wordt jou de mogelijkheid geboden om gedurende 5 maanden (eventueel te verlengen als dat beter past in het studiejaar) te werken en leren in een dynamische omgeving waarin je veel vrijheid hebt. We hebben een prachtige kantoorvilla in Bussum, pal naast het station. Startdatum gaat in overleg.

Met de potentie en groeiambitie van dit bedrijf staan we met onze ‘zorgverleners met verstand van zaken’ aan de vooravond van een grote verandering in de zorg. Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid om hier een onderdeel van te mogen zijn. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Dynamiek Een dynamisch, klein bedrijf waar je veel samenwerkt en de lijntjes kort zijn. Er zijn vaak meerdere stagiaires.

  • Eigen inbreng Je mening is waardevol! We horen graag jouw ideeën en zijn benieuwd naar je frisse kijk op ons bedrijf.

  • Groei dit bedrijf is een bedrijf waar je veel mag en kunt leren, met een leuk team om je heen. We zijn ervaren in het begeleiden van studenten en vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

  • Extra’s Een stagevergoeding van €250 tot €375 per maand afgestemd op jouw niveau en ervaring. Daarbovenop ontvang je een reiskostenvergoeding op de dagen dat je op kantoor werkt. Het is mogelijk om 2 of 3 dagen thuis te werken.

Verder kom je terecht in een gezellige, jonge club mensen. Naast hard werken doen we ook veel andere leuke dingen, denk aan borrels, sporten, regelmatig onderwijs, en nog veel meer.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Gezondheidszorg, sociale & medische diensten
  • Klein (10-49)
  • Bussum, Nederland