Nu solliciteren

Commerciële meewerk stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Functie Commerciële/ marketing stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Schijndel
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Afhankelijk van het aantal uur en je ervaring
Stagevergoeding € 300 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als aanbieder van avontuurlijke rondreizen en Glamping vakanties zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) die het leuk vindt om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

We hebben leuke campings in Nederland, België en Luxemburg in ons aanbod waar mensen vakantie kunnen vieren in één van onze sfeervolle Tipi tenten.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die wil leren uit de praktijk door contact met onze gasten, partners en campings op locatie.

Naast dat je in een klein team komt te werken, werken we allemaal nauw samen met het zelfde doel: zorgen dat dit seizoen een nog groter succes wordt dan 2022! Hieraan kun jij je steentje bijdragen door gasten te helpen met vragen, plaatsen van boekingen en alles juist te administreren. Omdat we nauw samenwerken met campings, schoonmaakbedrijven en boekingpartners komen jouw communicatieve skills goed van pas. Ook nodigen we je uit om mee te denken bij het finetunen van het concept, website, processen en natuurlijk het verbeteren van de gastbeleving.

Verder ga je een belangrijke rol vertolken op het commercieel en marketing aspect. Zo draag je bij aan het uitbereiden van het aantal verkoop- en advertentiekanalen, het boekbaar maken van campings en het verhogen van boekingen bestaande kanalen. Als je het interessant vindt dan krijg je de ruimte om te leren werken met Google Analytics, Tradetracker, Channel Managers en Recranet Booking.

We zoeken een vlotte, zelfstandige en sociaal vaardige stagiair(e) die van aanpakken weet en oplossingsgericht denkt. Nauwkeurig werken en commerciële aanleg/ervaring is een pré. Leg jij gemakkelijk contact met mensen en kun je goed levelen met mensen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je krijgt bij ons de kans om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen en krijgt veel verantwoordelijkheid. Ook bieden we stagiaires regelmatig de mogelijkheid om bij ons te blijven werken.

De meewerkstage vindt plaats in ons kantoor in Schijndel.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden om samen met ons te bouwen aan een groter aanbod en nog meer blije campings en gasten?

Dan horen we graag van je!

Werkzaamheden

  1. Communiceren met gasten, campings en partners

  2. Verkoopkanalen inrichten met de juiste content

  3. Nieuwe campings via onze website en externe verkoopkanalen boekbaar maken

  4. Het opzetten en ontwikkelen van marketing en communicatie activiteiten rondom nieuwe campings.

  5. Relaties (verder) uitbouwen met klanten, campings en partners

  6. Administreren van boekingen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een plek waar je jezelf kunt zijn en verder kunt ontwikkelen. Bij ons ben je volwaardig lid van het team en vinden we het allerbelangrijkste dat we samen met jou een leuke en leerzame tijd beleven.

Interesse:

Mocht je interesse hebben kan je ook direct solliciteren via info@geardropper.com. Wij zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet!

Geardropper Europe B.V.

Geardropper is een aanbieder van rondreizen en Glamping vakanties weg van de massa!

We zijn een jong bedrijf met grote groeiambities. De komende 2 jaren zullen we groeien naar zo'n 200 Glamping accommodaties en worden de activiteiten in Nederland, België en Duitsland verder uitgebreid.

Om een gezonde bezettingsgraad te realiseren gebruiken we verschillende verkoopkanalen waaronder Geardropper.com, platforms, touroperators en reisagenten.

Onze visie:
Wij geloven in zorgeloze kampeer-reizen met onbegrensde vrijheid. We zijn ervan overtuigd dat mensen geestelijk fit blijven door zich op te laden in een natuurlijke omgeving waarin ze vrij zijn, veiligheid ervaren en omringd worden door oprechte gastvrijheid. We doorbreken de gedachte dat luxe, consumptie en bezit bijdragen aan de authenticiteit van ervaringen. Bij alles wat we doen concentreren we ons op betrouwbare back-to-basic oplossingen voor zowel ervaren als onervaren kampeerders die op zoek zijn naar een unieke ‘Life In The Open’ ervaring!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023