Nu solliciteren

Audiovisueel technicus gezocht bij dit bedrijf in Den Haag!

Functie Audiovisueel technicus stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ons prachtige videoteam is bijna compleet, maar we missen nog een belangrijke schakel: een nieuwe stagiair! Vanaf februari 2021 zoeken we een allround videostagiair die ons team 4 à 5 dagen in de week komt versterken. Interesse? Lees hieronder verder. Als voormalig interne studio van een grote magenta telecomprovider, kennen wij de fijne kneepjes van niet alleen het creatieve vak, maar ook die van de snel veranderende commerciële business. Sinds vorig jaar staan wij op eigen benen. Dit bedrijf werd geboren: hetzelfde team met leuke mensen, maar nu met een nog bredere horizon. Check onze …, om te zien wat wij zoal serveren:

Als ondersteuning van dit team zoeken we dus nog een stagiair. Eentje die zijn steentje bij kan dragen op het gebied van editing, camera, regie, productie en post-productie. En als je ook nog een beetje kan animeren is dat mooi meegenomen!

Waarom dit bedrijf?

Wij zijn een fris, nieuw creatief bureau in Den Haag met een fijne combi van geroutineerde professionals en jonge honden. Ondanks ons prille verleden, hebben we dus al een sloot aan ervaring in huis. Voor jou een kans om te leren van de oude garde, maar ook nieuwe ideeën op te doen van de young professionals. Nieuwe dingen ga je dus zéker leren, want we zetten je flink aan het werk!

Maar ondanks die work hard, play hard attitude, houden we naast werken ook van hard lachen. Gezelligheid en team spirit staat bij ons hoog in het vaandel! Leuk, zeg je? Eén ding is in ieder geval zeker: een stage bij dit bedrijf ga je de rest van je leven niet meer vergeten!

Wat kun je verwachten aan werkzaamheden?

Wat verwachten wij van jou? Dat je in ieder geval overweg kunt met:

Daarnaast zien we graag dat je in staat bent creatief mee te denken, producties op locatie kunt ondersteunen en niet bang bent om je mening te geven. Liefst heb je een achtergrond in audiovisuele techniek of mediavormgeving (mbo of hbo).

Interesse? Interesse? Stuur ons dan snel jouw CV en een linkje met recent werk via hello@nimblecreatives.nl!

Nimble Creatives B.V.

Nimble Creatives is een full service content bureau met in-house studio. We creëren, bouwen en maken content voor onze klanten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023