Nu solliciteren

Vacature Stage Sales (en/of Marketing) beschikbaar bij dit bedrijf in Utrecht

Functie Stage Sales (& Marketing)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking op basis 40-urige werkweek
Stagevergoeding € 300 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg je een hbo-opleiding in een richting als communicatie, commerciële economie of Small Business en ben je op zoek naar een stageplaats? Bij dit bedrijf kun je als stagiair sales je handen uit de mouwen steken, nieuwe klanten benaderen en binnenhalen en zo bouwen aan je sales-cv. Alvast een korte samenvatting van wat je kunt verwachten: veel contact met potentiële klanten, samen met het team brainstormen over de doelgroep, aanpak van de salescalls en alles wat daarbij komt kijken, deelnemen aan het salesoverleg en veel leren over hoe je een complete salespijpelijn opbouwt en onderhoud. Wil je eventueel ook ervaring opdoen op online marketinggebied? Ook daar is ruimte voor binnen deze stage.

Over dit bedrijf

Als je stage loopt bij dit bedrijf kom je terecht in een klein, hecht en gezellig team. Met veel enthousiasme en gedrevenheid helpen we bedrijven met groeiplannen de volgende stap te zetten en hun doelstellingen waar te maken. Benieuwd hoe we dat als online marketingbureau doen en hoe het er op kantoor aan toegaat? Lees meer op onze website: …

Werkzaamheden

We zoeken een leergierige, enthousiaste stagiair die resultaatgericht werkt, goed kan communiceren en geen moeite heeft met het halen van deadlines. Je loopt minimaal 32 uur per week stage. Het is ons streven dat je aan het eind van je stage op eigen kracht en initiatief het salestraject kunt doorlopen: van het vinden van de juiste prospects tot het bellen met leads, het inplannen van vervolgafspraken en uitbrengen en opvolgen van offertes. Zo ben je hierna klaar om als salesprofessional aan de slag te gaan.

Deze taken worden mede jouw verantwoordelijkheid tijdens je stage:

Wat bieden wij

Als stagiair ga je natuurlijk voor ons aan de slag, maar zijn wij er ook voor jou. We werken hybride: een aantal dagen per week op kantoor op een goed bereikbare locatie in Utrecht en een aantal dagen vanuit huis. Uiteraard mag je zelf ook alle dagen vanuit kantoor werken. Je collega’s staan voor je klaar en mag je alles vragen op sales- en marketinggebied. We willen immers dat het voor jou ook een waardevolle stage is.

Dit kun je concreet van ons verwachten:

Wil je meer informatie of direct reageren?

Wil je meer over ons of de stageplek weten? Of ben je zo enthousiast dat je al halverwege je motivatiebrief bent? Stuur deze dan samen met je cv naar info@marketeagle.nl of bel ons om meer te weten te komen.

MarketEagle

MarketEagle is een Growth Marketingbureau. Wij helpen scale-ups en MKB-bedrijven om te groeien. Zo verbeteren wij de marketing-ROI door meer potentieel uit online te halen.

Dat betekent ook dat wij niet altijd zomaar ontwikkelen wat onze klanten aan ons vragen. Dat lijkt een beetje dwars. Maar wij vragen liever eerst naar de online doelstellingen en het waarom. Vaak beginnen we bij het ontwikkelen van een messcherpe strategie waarmee we gericht tot groei kunnen komen. Dan mouwen opstropen en aan de slag!

Ons verhaal.
MarketEagle is ontstaan vanuit een passie voor online marketing en ondernemerschap. We zijn oprecht betrokken en hebben een sterke focus op het realiseren van bedrijfsgroei voor onze klanten. Dat doen we door iedere keer een mix van marketingmiddelen en technieken in te zetten die past bij de situatie van onze klant.

Onze slogan Goals, Grip, Grow,
Goals omdat we we altijd vanuit doelstellingen werken. Grip omdat we een aanpak gebruiken die houvast geeft voor alle betrokkenen. Grow is de uitkomst van doelen stellen en grip creëren tijdens de uitvoering van de werkzaamheden of het project.

Onze cultuur
We hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarbij we elke dag een beetje beter willen worden. Verantwoordelijkheid en vrijheid liggen dan ook in het team. Daarom vinden we proactiviteit, ondernemerschap en oplossingsgerichtheid belangrijk. Zo nemen we ons werk serieus, maar zien we juist ook overal de humor van in. Zo is het altijd gezellig op kantoor terwijl we wel veel gedaan krijgen – en goed ook. Want het belangrijkste: we werken allemaal keihard aan de groei van onze klanten, het individu én die van MarketEagle.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023