Nu solliciteren

Stagiair(e) Vastgoedinspecteur gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stagiair(e) Vastgoedinspecteur
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

WIE IS dit bedrijf

Dit bedrijf is een jong bedrijf met jonge medewerkers dat volop in de groei zit. Dit brengt dat niet alles vast staat en jij je steentje kan bijdragen door te komen met nieuwe ideeën of inzichten. Niet alleen besteden we veel tijd en aandacht aan de groei van het bedrijf, ook jouw persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Door elkaar te motiveren, inspireren en van feedback te voorzien kunnen we vooruit. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar als bedrijf en belangrijkst als team!

Gewenste profiel

Dit bedrijf is volop in ontwikkeling! Wij zoeken daarom doorlopend stagiaires die het een uitdaging vinden om hier een steentje aan bij te dragen. Wij zoeken een enthousiaste en kritische student die het leuk vindt om de wereld van vastgoed en bouwinspectie beter te leren kennen

Wat bieden wij

Wij bieden jou een kijkje in de keuken van een dynamische en groeiende organisatie. Tijdens de afwisselende stage is elke dag anders en werk je zowel binnen als buiten. Je zult onder andere meelopen met een bouwkundig inspecteur, die werkt volgens de NEN2767-normering. Hierna dagen we je uit de bouwkundige inspecties, met name bouwkundige tekeningen, uit te werken. Je krijgt een goede begeleiding en uiteraard is er ook veel ruimte voor eigen initiatief!

DIT ZEGGEN ANDERE STAGIAIRES OVER LAAN35

Louis (3e jaars student Built Environment, aan de HU) Mijn tweedejaarsstage heb ik bij Laan35 gelopen. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd over gebouwen en het onderhoud daarvan. Tijdens m’n stage werd ik goed begeleid en kon altijd bij iedereen mijn vragen stellen. Na mijn stage ben ik parttime gaan werken naast mijn studie Built Environment.

Bas (3e jaars student Built Environment aan de HvA): Tijdens mijn stage kreeg ik al snel veel verantwoordelijkheid en hierdoor heb ik de kneepjes van het vak snel onder de knie gekregen. Laan35 is een groeiend vastgoedbedrijf en het is interessant om dit van dichtbij mee te kunnen maken.

Wil je met ons in contact komen of bij ons komen werken mail direct naar daisy@laan35.nl of bel naar 020-7870835

Laan35

Laan35 is een zeer jong en sterk groeiend bedrijf; er werken op dit moment 12 medewerkers die bijna allemaal onder of rond de 30 zijn en minimaal HBO geschoold. Wij bieden een prettige, veilige en open werkcultuur waar werken en leren centraal staan. Op het kantoor heerst er een informele bedrijfscultuur.

Laan35 ondersteunt vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders en VvE-bestuurders bij kritisch en grondig vastgoedonderhoud. Laan35 controleert de conditie van woningcomplexen, stelt meerjarenonderhoudsplannen op, begeleidt onderhoudswerkzaamheden. Check www.laan35.nl voor meer informatie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023