Nu solliciteren

Vacature Sales & Commercie stagiair(e) events/horeca - elockers

Functie Stagiair Sales & Commercie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je kent ons ongetwijfeld al van een bezoek aan een festival, evenement, club en/of concert. Sinds 2017 werken we samen met veel vooruitstrevende evenement-organisatoren en locaties in Nederland, zoals ID\&T, Awakenings, Apenkooi, 4PM Entertainment, Chasing the Hihat, Ahoy Rotterdam en de A’dam Toren.

Wij bieden een locker oplossing aan onze klanten waarbij zij hun bezoekers een fijne ervaring kunnen geven betreft het tijdelijk opbergen van hun spullen. Doordat wij een eigen slot en platform hebben ontwikkeld, hoeven bezoekers niet meer te wachten in de rij zowel bij aankomst als bij het verlaten van het terrein en/of locatie.  

Met onze jarenlange ervaring is de visie ontstaan om vanaf de ticketing tot aan de bar de volledige customer experience te optimaliseren voor bezoekers. Vanuit deze gedachte is … gelanceerd. Een platform voor bestellen en betalen in evenementenbranche, maar ook Nederlandse horeca en retail. In combinatie met onze Smart Lockers kunnen wij een e-commerce omgeving lanceren op evenementen en grote doorstroom locaties*.*

Werkzaamheden

Het grootste gedeelte van de tijd zul jij sales aanvragen behandelen. Je neemt contact op met klanten vanuit de sales mail, werkt voorstellen uit en verwerkt alles wat je doet in onze CRM systemen en onze planning. Je hebt nauw contact met onze projectmanagers, maar ook externe partijen zoals (buitenlandse) fabrikanten/leveranciers om eventuele verkooporders te plaatsen. 

Daarnaast ga jij actief op zoek naar de leukste clubs en events van de Benelux om langdurige samenwerkingen mee op te zetten. In no-time bouw jij een netwerk op binnen deze branche! \

Concreet gezegd zal jouw takenpakket staan uit het:

Gewenste profiel

Jij hebt/bent/zit..

Wat bieden wij

Entropt B.V

Je bent ons ongetwijfeld wel eens tegengekomen op je favoriete evenement of festival. Wij zijn leverancier in de verhuur en -koop van lockers als garderobe oplossing en verhuren op evenementen als Awakenings, Valhalla en de Zon. Daarnaast verkopen wij onze lockers aan restaurants, clubs, musea en andere vaste locaties.

Wij zijn een jong team dat sinds de oprichting, de locker branche transparanter probeert te maken. Ons doel is om bezoekers gemakkelijker, sneller en vooral veiliger hun spullen te laten opbergen. Als enige in de wereld hebben wij ons eigen slot ontwikkeld en produceren wij al onze producten zelf.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023