Nu solliciteren

Afstudeer stage software development (MBO 4, Eindhoven)

Functie PHP Developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 3 - 4 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Weet jij je weg te vinden in zowel front-end als back-end development en ontwikkel jij het liefste de hele dag! Wil jij werken bij een snelgroeiend bedrijf en leren van ervaren Developers? Dan is ons development team dé plek voor jou. Dit bedrijf is een internationaal georiënteerd e-commerce bedrijf gevestigd in Eindhoven en onderdeel van een grote e-commerce speler in Nederland. Wij zoeken een stagiair (afstudeer) voor de functie Back/(front)-end Developer in Eindhoven!

Werkzaamheden

Wat ga je doen als PHP Developer?

De webshops van dit bedrijf en de systemen zijn op maat gemaakt om het bedrijf zo soepel mogelijk te laten draaien en klanten een geweldige winkelervaring te bieden. Jouw taak als onderdeel van het team is om de software aan te passen, te verbeteren en uit te breiden om bij te blijven met innovaties. De ene dag ben je verantwoordelijk voor het vereenvoudigen van de check-out voor klanten, de andere dag kun je bezig zijn met het toekomstbestendig maken van het framework dat gebruikt wordt. Samen helpen we onze klanten aan de best mogelijke klantervaring.

Jouw rol als PHP Developer zal bestaan uit:

Overleg met de product owner en stakeholders

Gewenste profiel

Herken jij jezelf in het volgende?

Je begrijpt de balans tussen IT en business en bent klaar om dit bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Je bent tech-savvy en hebt:

Kennis van Linux is een pré;

Wat bieden wij

BraunOni B.V.

BraunOni is opgericht in 2004 uit een passie voor het bedenken van oplossingen. Zo zijn we in aanraking gekomen met vervangingsproducten. In een maatschappij waar overconsumptie alleen maar groeit, zagen wij hier een oplossing.

Hierin zijn wij al meer dan 17 jaar specialist in ons vakgebied (accu's, adapters, stofzuiger artikelen). Het leveren van hoge kwaliteit vervangingsproducten voor een goede prijs vinden wij belangrijk. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat de klant een zeer ruime keus heeft. Wij zijn continue bezig met uitbreidingen en innovatie. Onze website is snel en gebruiksvriendelijk waardoor men gemakkelijk het juiste product kan vinden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023