Nu solliciteren

Marketing stagiair gezocht bij Slingerland

Functie Marketing
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Valkenswaard
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bedrijfsinformatie

In Nederland is Slingerland een van de bekendere spelers op het gebied van industriële ventilatoren. Ons kantoor en magazijn is gevestigd op de Algolweg 2, 3821BH in Amersfoort. Elke dag is er 12 man op kantoor in Amersfoort, we lunchen gezamenlijk in een mooie kantine en hier willen we ook nog wel eens een biertje drinken met zijn allen. Slingerland behoort tot de Formula Air familie, dit is een bedrijf met 160 medewerkers gespecialiseerd in de productie en verkoop van producten t.b.v. industriële stofafzuiging. Het hoofdkantoor van Formula Air is gevestigd in Beek en Donk en verder hebben ze vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Vietnam en Zweden.

Mijn naam is …, en ik ben opzoek naar iemand om ons te ondersteunen op het gebied van marketing & data management. Slingerland groeit met sprongen, vorig jaar ruim 60%, wat maakt dat we toe zijn aan een extra student. Vandaar deze vacature. We zijn een bedrijf gemaakt door mensen, waar het team belangrijk is. Dat zie je bijvoorbeeld tijdens de lunch, als we allemaal samen eten. Of aan de targets die vorig jaar zijn afgesproken, 8.000 stappen per dag voor iedere medewerker. We zijn geen bedrijf van regels en hokjes, we zijn een bedrijf van aanpakken. We zoeken dan ook iemand die past in het team en die zijn handen uit de mouwen gaat steken.

Wat vinden wij belangrijk?

Werkzaamheden

Een dag uit het leven van onze student

Gewenste profiel

Wij vragen een enthousiaste student die zelfstandig kan werken en vooral een leuke toevoeging is aan ons team

Wat bieden wij

Dit zoek jij verder in een stage

De vacature is geplaatst in Valkenswaard omdat de directeur hier woont en je samen met hem 2 dagen in de week naar Amersfoort zal rijden (jij mag zelf rijden). De overige drie dagen mag je vanuit huis werken.

Iets voor jou?

Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan ben jij onze gewenste nieuwe collega en ontvangen we graag jou CV met toelichting. Je kunt deze mailen aan steven@slingerlandtechniek.nl.

Slingerland Techniek BV

Slingerland Techniek uit Amersfoort is uw specialist als het om lucht draait en dit sinds 1990. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring met ventilatiesystemen en luchtverplaatsing. Onze medewerkers beschikken dan ook over een ongekende expertise.

Of u nu een ventilator wenst voor een ventilatiesysteem, het filteren van de lucht, het verwarmen of juist koelen, wij kunnen elk type ventilator leveren in elke gewenste uitvoering. Van staal tot RVS of kunststof. Wij leveren uitsluitend ventilatoren van hoogwaardig materiaal en denken steeds mee met onze klanten. Samen bekijken we welk systeem het best past bij uw situatie, sector en locatie.

Wij beschikken over het ATEX- certificaat en zijn KIWA gecertifieerd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023