Nu solliciteren

Uitdagende Sales & Marketing stage met doorgroeimogelijkheden in Groningen!

Functie Sales & Marketing medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Groningen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 11 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een stage waarbij je ook kunt doorgroeien in het bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben ruimte voor een brede meewerkstage, waarbij je samenwerkt met zowel Sales als met Marketing. Bij ons kom je niet stil te zitten!

Wij zijn een hostingbedrijf in Groningen. Inmiddels bestaan we alweer 20 jaar en groeit ons team hard door! Ons Sales & Marketing team bestaat uit 4 collega's, die allemaal even enthousiast zijn over een leuke toevoeging aan het team. Heb je geen ervaring met ICT? Geen zorgen, je komt overal even meekijken, zoals in het datacenter, zodat je snel weet wat we doen.

Werkzaamheden

De functie is breed en vol interessante werkzaamheden. Je krijgt de ruimte om deze werkzaamheden in te vullen zoals je zelf wilt:

Gewenste profiel

Je kunt bij ons nog veel leren over specifieke programma's, maar je hebt zeker ook vrijheid je eigen draai te geven aan je functie. Als je kennis hebt van onderstaande, dan is dat zeker mooi meegenomen:

Wat bieden wij

Je krijgt van ons een laptop en een uitgebreide werkplek met twee monitoren. Daarnaast lunchen we elke dag samen op kantoor, betaald door het bedrijf! We hebben regelmatig leuke uitjes met het team en wanneer je onderdeel bent van ons, ben je zeker niet alleen 'de stagiair'.

Er is een vaste stagevergoeding en mocht je fiets een keer stuk zijn, mag je ook de fiets lenen. Wil je een dag thuiswerken? Ook dat is mogelijk! Daarnaast hebben we veel leuke secundaire voordelen die we in een gesprek verder kunnen toelichten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023