Nu solliciteren

Vacature Stagiair afdeling Creatie M/V (Fulltime) bij dit bedrijf!

Functie Stagiair afdeling Creatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hoofddorp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij…

… die leergierige, creatieve en sociale stagiair die bereid is om veel dingen tegelijk op te pakken en het leuk vindt om op die manier te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Dit bedrijf is hét marketingbureau voor fondsenwerving dat goede doelen helpt aan meer loyale donateurs. Dit doen we door middel van aansprekende campagnes voor onder meer Stichting ParkinsonFonds, Reddingsbrigade Nederland, Trombosestichting, Stichting Amazone Kinderen, Simavi en Child-Help.

Werkzaamheden

Als Stagiair op de afdeling Creatie ondersteun je de conceptontwikkelaars en vormgevers bij het maken van de marketingcampagnes voor onze klanten. Zo help je bijvoorbeeld met het ontwerpen en maken van (grafisch) materiaal voor zowel on- en offline gebruik zoals direct mailings, nieuwsbrieven, leaflets, wenskaarten, brochures, social media posts, banners en onze eigen website. Verder denk je bijvoorbeeld mee over interne campagnes en uitingen en help je mee met de productie hiervan.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Hoe solliciteer je?

Herken jij jezelf in dit profiel en krijg je energie van de functieomschrijving? Stuur dan je reactie naar joyce.lowies@mindwize.nl. Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen indien voorzien van een CV en gedegen motivatiebrief. Voor eventueel inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Joyce Lowies: joyce.lowies@mindwize.nl / 023 – 56 77 000

Mindwize

Mindwize combineert data en creativiteit om campagnes te maken met impact. Zo willen wij de wereld een beetje beter maken.

We maken campagnes die mensen aanzetten tot actie. Wij hebben een passie voor resultaat en doen wat werkt. Zo helpen we onze klanten, de goede doelen organisaties, aan meer en betere donateurs en helpen we ze waardevolle relaties op te bouwen. Dit doen we met verschillende specialiteiten die we in huis hebben: Direct mail, Online marketing, Telemarketing, Stopperadvertenties en Deur-aan-deur.

Met meer dan 25 jaar ervaring weten we wat werkt om het beste resultaat te bereiken zodat goede doelen de wereld een beetje meer geluk kunnen brengen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023