Nu solliciteren

Stagiair(e) Commercieel binnendienst gezocht bij dit bedrijf!

Functie Stagiair(e) Commercieel binnendienst
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree
Locatie Voorst
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij ook een steentje bijdrage aan de verduurzaming van Nederland? Aangenaam! Wij zijn dit bedrijf; een topmerk in de Nederlandse houtpellet markt die bekend staat om haar kwaliteit en service. Samen met onze zusteronderneming Energon bieden wij een alternatief voor gas. Een zeer actuele markt die volop in ontwikkeling is en sterk groeit. Dit bedrijf groeit hard en wil graag jonge mensen een kans bieden om het werken in een groeiend bedrijf te ervaren. Daarom zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die graag wil meedraaien met onze commerciële binnendienst.

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen een klein, maar snel groeiend bedrijf? Ben jij ondernemend, initiatiefvol en niet bang om zelfstandig diverse taken uit te voeren? Durf je buiten de kaders te denken? Ben je niet bang om onze klanten en leveranciers te woord te staan? Én beschik je daarnaast ook nog over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en humor? Dan zoeken wij jou!

Na een kennismaking met ons bedrijf en haar medewerkers krijg je een eigen takenpakket toegewezen. Je zal na een gedegen uitleg veel werkzaamheden zelfstandig kunnen oppakken. Natuurlijk werk je in een team en zijn je collega’s altijd bereid je waar nodig te begeleiden. Doel is om ervaring op te doen in het werken op een commerciële afdeling. Als je daarbij ook nog in staat bent om mogelijke verbeteringen in processen te signaleren dan is dat natuurlijk een pluspunt

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022