Nu solliciteren

Magento webshop front- of backend developer voor het werken aan grote, next-level webwinkels!

Functie Software/ Magento developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

NEXT LEVEL E-COMMERCE OPLOSSINGEN. Een kans om mee te werken aan de technologie van de toekomst.

Wij helpen klanten met hun grote winkel online wilt brengen, of hun bestaande online business online te optimaliseren. Dit doen wij voor allerlei klanten die producten verkopen zoals bijvoorbeeld vuurkorven, automotive of airsoft. Deze klanten zijn vaak erg groot, hebben een complex bestelproces en zoeken een manier om dit online te automatiseren, hier ga jij ze bij helpen!

Werkzaamheden

Magento Wij geloven in Magento e-commerce. Magento is het grootste en meest complexe framework op het gebied van webshops. Wij richten ons daarom ook op grote klanten, met veel producten en een complex logistiek proces.

Wij bieden graag een leerweg door samen met collega's te werken aan projecten. We bieden je de mogelijkheid om nieuwe technologie te leren en in de praktijk te brengen. Hopelijk een goede start voor je carrière als front- of backend developer voor Magento webshops.

Gewenste profiel

De student beschikt over een oplossingsgerichte manier van denken en heeft het inzicht om problemen of fouten logisch uit te zoeken en eventueel zelfstandig op te kunnen lossen. Omdat je een groot deel van je tijd met Magento bezig bent is het belangrijk dat je enige kennis hebt, of affiliatie hebt in de volgende punten:

Wat bieden wij

Het leerbedrijf biedt de student een gezellig werksfeer met veel vrijheid (maak hier dus geen misbruik van) tegen een nette maandelijkse vergoeding. Wij bieden de student een mogelijkheid om te werken aan de technologie van morgen. Het kantoor op Strijp-S is gezellig, met een informele werksfeer maar er wordt wel verwacht dat je hard werkt. Zolang je meedenkt en flexibel bent, zijn wij dat ook en bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld thuis te werken, vrij te nemen, en rekening te houden met dagen als je bijvoorbeeld wat eerder naar huis moet vanwege een afspraak.

Vrijdagen eten we vaak met het personeel ergens in een gezellig tentje ergens op Strijp-S, ook horen wij graag van jou hoe we jou kunnen helpen jouw werkplek te verbeteren zodat jij efficiënter kunt werken.

bEpic

Maakbedrijven winstgevender maken middels slim gebruik van technologie.
De maakindustrie is harder dan ooit in beweging. Voor alle maakbedrijven een uitdaging, maar voor de gehele industrie ook een kans.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2023