Online marketing stage beschikbaar bij dit bedrijf in Utrecht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 350 per maand
Taakomschrijving

Om onze bestaande opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers deskundig, snel en op persoonlijke wijze te kunnen helpen, zoekt dit bedrijf een ambitieuze, gedreven online marketing (afstudeer)stagiair als versterking per september 2022.\ \ Als stagiair wordt je onderdeel van het online marketing team en ondersteun je hen bij het opstellen en uitvoeren van diverse online marketing campagnes voor hun opdrachtgevers (zoals advertising, social media & e-mail marketing). Je maakt rapportages en analyses vanuit Google Analytics. Daarnaast schrijf je onder andere SEO teksten, optimaliseer je onze kanalen, denk je mee over en verbeter je de processen binnen het team.

Dit ben jij!

Als stagiair wordt je onderdeel van het online marketing team en ondersteun je hen bij het opstellen en uitvoeren van diverse online marketing campagnes voor hun opdrachtgevers (zoals advertising, social media & e-mail marketing). Je maakt rapportages en analyses vanuit Google Analytics. Daarnaast schrijf je onder andere SEO teksten, optimaliseer je onze kanalen, denk je mee over en verbeter je de processen binnen het team.

Jouw werkweek

Je begint op maandagochtend met een kop koffie en het ‘intunen’ met je collega’s van het klantenteam. Samen spreken jullie door wat jullie deze week gaan doen om de (online) business van onze opdrachtgevers te vergroten. Aandachtig luister je naar de klant en bekijk je de bedrijfsdoelstellingen om deze door te vertalen naar een goed doordachte online strategie. Vervolgens maak je plannen om deze samen met het team te realiseren. 

Je houdt van je vak, dus blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties en past deze toe. Je creëert commerciële kansen en benut ze ook. Tussendoor schakel je gemakkelijk met de developers om UX/UI naar een nog hoger niveau te krijgen. Je crusht en meet data en geeft richting aan campagnes. 

En uiteraard bepaal jij de relevantie voor onze klanten en activeer je waar nodig nieuwe oplossingen om het resultaat onderaan de streep voor ze te vergroten. Jij bent pas tevreden als de klant het is. Vanuit jouw expertise voeg jij daadwerkelijk waarde toe aan Team dit bedrijf. Tijd voor de vrijmibo, want ook plezier mag niet ontbreken!

Gewenste profiel

Ons DNA bestaat uit Persoonlijk, Gedreven, Samenwerken, Plezier. Persoonlijk contact en jezelf kunnen zijn, dat vinden wij het allerbelangrijkst. Ons kantoor is tegen het centrum van Utrecht in een oude machinefabriek. Die hebben we omgetoverd tot een super fijne omgeving waar we samenwerken en het goed hebben met elkaar. Niet voor niets komen opdrachtgevers, partners en andere mensen uit het netwerk graag bij ons langs. We borrelen graag en hebben regelmatig gezellige uitjes, zowel spontaan als gepland. We maken er graag een feestje van :-)

We zijn totaal niet hiërarchisch. Van de eigenaren Chris en Wibo tot een stagiair, iedereen doet er toe en mag er zijn. Je voelt ruimte en vertrouwen om gewoon te zeggen dat je het ff niet snapt, een andere mening hebt of een brilliant idee denkt te hebben. Wij geloven dat je elkaar daarmee juist inspireert en dat we samen tot de beste oplossingen en vernieuwingen komen. Trouwens, alle foto’s in deze vacature zijn van ons eigen kantoor en jouw mogelijke collega’s!

Wat breng jij mee:

  • Een HBO/WO opleiding in commerciële economie, marketing of (digitale) communicatie

  • Beschikbaar voor 5 maanden 

  • Je bent proactief en houdt van aanpakken 

  • Je bent creatief en durft ook met ideeën te komen 

  • Je hebt affiniteit met SEO, SEA en Google (Ads, Display, etc.) & Social Media (Facebook, Instagram, etc.)

  • De ‘work hard, play hard’ mentaliteit: samen werken en plezier maken 

  • Je wordt, net als wij, gedreven door succes!

Wat bieden wij

  • Een open en hecht team, een thuis

  • Passende stagevergoeding 

  • Beheren van 2 Google Ads Campagnes & Behalen van 2 Google Ads Certificaten

  • Een karaktervolle locatie in een oude machinefabriek in Utrecht

  • Centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en een parkeergarage onder het pand

  • Niet voortdurend koffie hale

Dit zijn wij ook!

Wij hebben honger en motivatie om de merken van onze opdrachtgevers te laten floreren. Wij maken dat waar op basis van ons customer centricity wheel. Daarin vertalen wij data en insights van bezoekers, klanten en concurrenten dagelijks naar beter renderende online campagnes en technologie optimalisatie. Wij sturen op doelstellingen langs commerciële én kwalitatieve kpi’s. Wij doen ons werk 100% toegewijd en transparant met persoonlijke aandacht en meetbaar online succes voor de merken waarvoor we werken. 

Onze full-service digital services omvatten strategie, UX / UI, CRO, platform technologieën, integraties, performance marketing en data. Ons team telt 30 digital professionals. De kwaliteit van onze oplossingen en resultaten uit campagnes vertellen ons verhaal: versnelde groei en nettowinst voor onze opdrachtgevers. Goed werk leveren, terwijl we heel gewoon zijn gebleven.

We staan meerdere keren in de Emerce100, dé lijst voor toonaangevende bureaus in Nederland. We zijn NEN ISO9001 gecertificeerd, terwijl we ook super flexibel zijn. We werken samen internationale partners en innovatieve software oplossingen. Jaarlijks stroomt meer dan 120 miljoen omzet door onze campagnes, webshops en websites. Wij leveren aan meer dan 80 opdrachtgevers die actief zijn in 11 Europese landen, Zuidoost Azië en de USA. Daar zijn we trots op!

We concentreren ons op samenwerken, want samen zorgen we er voor dat we verder komen en blijven groeien. We doen dat in klantenteams, zodat we ‘outside - in’  werken en de lijnen kort houden. Bij ons hebben klanten gewoon direct contact met onze toppers. Zo leveren wij continue toegevoegde waarde voor en met opdrachtgevers, zoals Simon Lévelt, Vingino, Allianz Global, Ti Sento Milano, Vanilia, Akoestiekwinkel, Hockeypoint, Warmteservice, Combo Design Woonwinkel, SIOO, AO Smith International, Viavac Europa, Vertbaudet, De Schouw Witgoed, Raizzed en Spanjewijn.

Solliciteer! Het kan zomaar je stage zijn

Stuur je cv en motivatiebrief naar recruitment@zeo.nl zodat we die kunnen reviewen. Wanneer we net zo enthousiast raken van jouw sollicitatie als jij van deze vacature, bellen we je op om kennis te maken. Als de match er is, plannen we op korte termijn een gesprek. Zijn we nog steeds even enthousiast, dan maken we de voorwaarden rond en zetten we de drankjes koud om te proosten op jouw nieuwe stage! Veel geluk. 

Heb je vragen? Neem contact op via 030-7115555 met Mariska of Timo. Zij helpen je graag! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

ZEO

ZEO
  • Zakelijke dienstverlening
  • Klein (10-49)
  • Utrecht, Nederland