Nu solliciteren

Leuke en uitdagende Human Resources stage in Noord-Holland!

Functie HR Coördinator Stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Alkmaar
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is met haar aanbod van ruim 31.000 campingaccommodaties – op meer dan 1.200 vakantiebestemmingen in 13 Europese landen – de nummer 1 campingaanbieder van Europa. In het Noord-Hollandse Alkmaar bevindt zich een van onze twee hoofdvestigingen. Van hieruit bedienen wij onze Noord-Europese klanten. Ons andere hoofdkantoor is gevestigd in Montpellier te Zuid-Frankrijk. Wij zijn een groeiende, internationale en innovatieve organisatie met een team van meer dan 2.000 medewerkers.

Werkzaamheden

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

Beleid & strategie

Werving & selectie van seizoensmedewerkers

Administratie

Communicatie

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een unieke baan in een bevlogen team en bij een informele organisatie. Je werkt samen met enthousiaste collega’s op ons moderne, in vakantiesfeer ingerichte, kantoor. Waar de anderhalve meter gewaarborgd is en alle Corona maatregelen getroffen zijn. Tevens hebben wij zeer goede secundaire voorwaarden zoals een sportabonnement betaald door dit bedrijf, korting op vakanties, constante en goede opleidingsmogelijkheden en vers fruit op kantoor. Vanaf de randstad is het filevrij rijden. Je bent in 45 minuten vanuit Amsterdam achter jouw bureau. Ook met het OV is de verbinding goed.

Lijkt dit je leuk?

We hebben heerlijke koffie en thee, dus reageer met jouw CV, voorzien van een korte motivatie en wie weet spreken we elkaar binnenkort fysiek of online.

Vacanceselect

Vacanceselect is met haar aanbod van ruim 31.000 campingaccommodaties – op meer dan 1.200 vakantiebestemmingen in 13 Europese landen – de nummer 1 campingaanbieder van Europa. In het Noord-Hollandse Alkmaar bevindt zich een van onze twee hoofdvestigingen. Van hieruit bedienen wij onze Noord-Europese klanten. Ons andere hoofdkantoor is gevestigd in Montpellier te Zuid-Frankrijk. Wij zijn een groeiende, internationale en innovatieve organisatie met een team van meer dan 2.000 medewerkers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023