Nu solliciteren

Recruiter stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf!

Functie Recruiter Stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Spijkenisse
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Werkzaamheden bij dit bedrijf

Bij dit bedrijf ben je als (junior)recruiter verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van HBO en WO-professionals binnen de publieke sector. Denk aan onderwijs, zorg, overheid en IT. Samen met jouw accountmanager (verantwoordelijk voor de opdrachtgevers) ben je continu met elkaar op zoek naar de juiste match. Samenwerken is dus ook heel belangrijk!

Jij schrijft pakkende en originele vacatureteksten, profileert jezelf online, belt en benadert professionals op een zeer actieve manier, inventariseert de wensen en behoeften van de professionals in een persoonlijk gesprek en jij houdt je bezig met contract- en salarisonderhandelingen.

Daarnaast ben je vrij om op een creatieve manier de professionals te werven en jezelf te onderscheiden. Wij staan open voor nieuwe ideeën! Wij zorgen ook voor originele activiteiten om deze relaties te behouden.

Jij bent energiek, wilt alles weten en wilt je doelen altijd behalen! Je agenda staat vol met gesprekken, maar jij gaat voor meer! Met jouw overtuigingskracht zorg je ervoor dat de professional enthousiast wordt. Je luistert en speelt hierop in.

Gewenste profiel

Dit bedrijf zijn we op zoek naar een persoon, niet een af te vinken lijstje op een cv. Als persoon moet je wel minimaal voldoen aan onderstaande kwalificaties;

Wat bieden wij

Voordelen

Interessant?

Stuur een mail naar info@detaflex.nu (Incl. Motivatie+CV)

Deta Flex BV

Wij oriënteren ons voornamelijk op de publieke sector; denk aan vakgebieden zoals: Onderwijs, Zorg, (semi)-overheid etc. (zie voor banenoverzicht het tabblad: Jobs) Aangezien wij een jonge en dynamische organisatie zijn, onderscheiden wij ons door: Correcte personeel aan te leveren.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023