Stagiair Financieel/ Administratie gezocht bij dit bedrijf in Breda!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 285 - € 385 per maand
    MBO € 285,- HBO € 385,-
Taakomschrijving

Over dit bedrijf

Volg je een studie als Financieel/Administratief medewerker of gelijkaardig en ben jij op zoek naar een uitdagende en leerrijke stage waar je je financiële administratieve kennis en vaardigheden kunt verbeteren? Lees dan vooral verder!

dit bedrijf is al ruim 47 jaar dé specialist op het gebied van luchtreiniging, luchtzuivering en luchtfiltering. Wij geloven dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en de basis voor een gelukkig en gezond leven Wij helpen organisaties en mensen om de luchtkwaliteit binnen te verbeteren. Van kleine ruimtes zoals de behandelkamer van de tandarts tot enorme industriële ruimtes; wij hebben voor élke ruimte een oplossing. Naast onze eigen vestigingen in Nederland, België en Duitsland hebben we ook een groot netwerk van erkende distributeurs in meer dan 45 landen.

Sinds de komst van corona is er steeds meer bewustwording van het onderwerp ‘schone lucht’.

Werkzaamheden

Je komt te werken in een team van 3 personen en rapporteert aan de Finance Manager welke je gaat voorzien van input en advies.

Tijdens je stage krijg je inzicht in de financiële en administratieve werkprocessen en leer jij hoe je deze zelfstandig kan toepassen. Ook is er ruimte is om zelf aan te geven waar jij je op wilt ontwikkelen. Je ondersteunt de financiële medewerkers bij de uitoefening van diverse werkzaamheden: onder andere bij het inboeken, uitvoeren van controlewerkzaamheden, het ondersteunen van debiteurenbeheer, bankmutaties verwerken, het uitzoeken van eventuele verschillen.

Met die opgebouwde kennis krijg je de mogelijkheid om zelf een financiële administratie (opnieuw) op te zetten naar de wensen van dit bedrijf.

Gewenste profiel

  • Je doet een administratieve, economische of andere financiële opleiding op MBO/HBO niveau
  • Stageperiode in overleg, voorkeur minimaal 3 maanden en minimaal 2 tot 4 dagen/week
  • Je bent analytisch ingesteld, en in staat theorie te koppelen aan de praktijk
  • Je hebt een positieve en professionele instelling

Wat bieden wij

  • Werken in een leuk bedrijf met fijne collega’s
  • Een leerzame maar ook leuke stage met veel afwisseling in je werkzaamheden
  • Werkdagen en -uren zijn bespreekbaar
  • Een marktconform stagevergoeding, aangevuld met reiskostenvergoeding als je verder weg woont

Heb jij interesse in deze stage en wil je graag meebouwen aan het succes van Euromate? Mail dan jouw cv met motivatie en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!

Stuur je CV én motivatie naar \<Marian.herrijgers@euromate.com>.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Euromate BV

Euromate BV

Euromate is al ruim 47 jaar dé specialist op het gebied van luchtreiniging, luchtzuivering en luchtfiltering. Wij geloven dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en de basis voor een gelukkig en gezond leven Wij helpen organisaties en mensen om de luchtkwaliteit binnen te verbeteren. Van kleine ruimtes zoals de behandelkamer van de tandarts tot enorme industriële ruimtes; wij hebben voor élke ruimte een oplossing. Naast onze eigen vestigingen in Nederland, België en Duitsland hebben we ook een groot netwerk van erkende distributeurs in meer dan 45 landen.

Sinds de komst van corona is er steeds meer bewustwording van het onderwerp ‘schone lucht’.